Nienke Plas is enorm gegroeid in de afgelopen jaren als presentatrice, actrice, zangeres en stand-up comedian. Haar bekendheid begon op 3 mei 2016, nadat zij een video opnam waarin zij haar frustraties uitte: haar vriend was op een feestje waar Lady Gaga (haar grote heldin) optrad en zij zat helaas thuis op de bank. De video zette zij op haar Facebook, voor haar 400 vrienden en de volgende ochtend bleek ze hier gigantisch veel leuke reacties op te hebben gekregen. Haar vriend raadde haar aan om wekelijks video’s te posten en maakte van haar Facebookprofiel een artiestenpagina.

Biografie Nienke Plas

Nienke Plas is begonnen in de detailhandel. Later is ze begonnen met haar eigen YouTube-kanaal. Hierop heeft ze een vlog-serie gemaakt genaamd ‘Shitty Dairy’.
Ze heeft gewerkt voor RUMAG, presenteerde op RTL5 en is kandidaat bij Expeditie Robinson geweest. Ze heeft nog in veel meer programma’s mogen spelen en heeft ook rollen gehad in verschillende films. Sinds oktober 2019 heeft Nienke Plas haar eigen reality serie op RTL5 en videoland.

U kunt hier Nienke Plas voor iedere gelegenheid boeken, denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, festival, jubileum of opening.

Zou u graag een presentatie, comedy-show of ander optreden willen van deze getalenteerde duizendpoot? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor Nienke Plas. Heeft u nog vragen over het boeken van Nienke Plas? Bel of mail dan gerust met een van onze medewerkers. Wij beantwoorden graag uw vragen over het boeken van Nienke Plas voor uw evenement.