Naomi Sharon boeken

De Rotterdamse zangeres bereikte ons met haar warme melodieën, vandaar zij ook beschikbaar is voor uw gelegenheid

prijs op aanvraag
Naomi Sharon
PuGYEpPBk
tLXaFPtbo
dnDMctOheo
HmbSCBY
BzKWU cvg
Naomi Sharon
Controleer nu de beschikbaarheid van Naomi Sharon
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Naomi Sharon

Naomi Sharon Webster is een 24-jarige zangeres. Zij stond al op het podium toen zij 4 jaar oud. Haar nicht deed mee aan een talentenjacht. Dit vond Naomi ook wel iets en haar interesse in muziek dook op. Ze klom vanuit het publiek het podium op. Vele jaren later deed ze mee aan het Junior Songfestival en The Voice. Helaas vonden ze haar geen geschikte kandidaat, maar toch heeft Naomi Sharon haarzelf bewezen, want nu straalt zij wanneer ze op het podium staat. Zo is zij bekend door haar rol hyena Shenzi in de musical 'The Lion King'. In deze musical laat Naomi horen dat ze een prachtige stem heeft en dat zij zeker weten kan zingen. Daarnaast heeft ze onlangs haar debuutsingle: 'The Moon' uitgebracht.

Naomi Sharon haar muziek is emotioneel en heeft r&b, soul en jazz als genre. Dat komt door het huishouden waarin zij is opgegroeid. Zo vertelt Naomi dat haar vader vroeger een producer was en tegenwoordig nu dj, haar moeder daarentegen was een zangeres. Muziek speelde dus een grote rol bij haar thuis en werd dus altijd als belangrijk beschouwd. Naomi groeide op met een groot netwerk aan artiesten, zoals Sting, Tina Turner en Sade.

Naomi Sharon's zelfacceptatie

Met The Moon als haar album zingt zij voornamelijk over haar onzekerheden. In dit album sluit ze haar moeilijke periode af. Gelukkig kwam er 2 jaar geleden voor deze zangeres er een einde aan, want zij ging professioneel hulp zoeken. Die hebben haar geholpen met het verbeteren van haar mindset waardoor ze nu niet meer in een kloof zit in haar gedachten. The Moon gaat volgens haar over zelfacceptatie en zelfliefde, iets wat er ontbrak bij Naomi. Dit heeft zij moeten leren en nu zij haar onzekerheid van haar heeft afgeschud is het nu tijd voor een nieuw verhaal. Zo heeft ze ooit gezegd dat ze er mag zijn en dat ze van haarzelf mag houden.

Zelfacceptatie is iets van Naomi Sharon ontzettend belangrijk vindt, daarnaast lijkt het ook een belangrijk onderwerp te zijn voor vrouwen uit de nieuwe generatie. Naomi vindt dat je nooit moet vergeten om voor jezelf te zorgen en van jezelf te houden. Vandaar dat haar album The Moon ook om zelfliefde draait.

Naomi Sharon boeken

Naomi Sharon maakt op elke plek een goede indruk. Ze maakt in elke rol die zij moet spelen er een feestje van, want daar is zij voor bedoeld.

Wilt u Naomi Sharon boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook een Naomi Sharon boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:
Repertoire Naomi Sharon

Genres

Pop
Jazz
Hiphop

Nummers

Naomi Sharon - Daughter of the Sun
Naomi Sharon - 1991
Naomi Sharon - Breeze
Naomi Sharon - Hills
The Moon - The Moon

Vergelijkbare acts

Cho boeken

Cho boeken

3 Beoordelingen

Cho bekend van hit 'Misschien wel hé?' Misschien ook niet maar zeker wel te boeken bij Evenses!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.