Jort Kelder boeken

Wilt u Jort Kelder boeken als spreker voor uw gelegenheid? Dat kan via Evenses. Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Jort Kelder trad in 1993 aan als hoofdredacteur van het zakenblad Quote. De toen 28-jarige trad in de voetsporen van voorgangers als Peter van der Klugt en Mark Blaisse. Als hoofdredacteur van Quote was hij tot 2007 de schrik van de 500 rijksten van Nederland. Zijn interesse voor de allerrijksten uit hij sindsdien in zijn boeken, op televisie, maar ook in zijn lezingen. Jort Kelder is vooral bekend om zijn uitgesproken standpunten en scherpe uitspraken. Hij haalt hiermee met enige regelmaat het nieuws. Jort Kelder boeken als dagvoorzitter, debatleider en spreker voor een mooi debat of prachtige avond.

Biografie Jort Kelder

Jort Kelder is journalist, columnist, televisiepresentator en voormalig hoofdredacteur van het maandblad Quote. Hij is geboren in Gouda op 22 september 1964. Zijn ouders komen uit 't Gooi, maar verhuisden al snel naar Zuid-Holland vanwege het werk van zijn vader, een zeeman die werk vond in de rederijwereld. Hij begon zijn carrière als stagiaire bij het maandblad Quote. In 1990 werd hij daar redacteur en van 1993 tot 2007 was hij hoofdredacteur van het blad. Vanaf februari 2012 schrijft hij een maandelijkse column op de achterpagina van Quote.

Vanaf 2000 presenteerde Jort verschillende televisieprogramma’s voor de zenders Net5 (2000-2002), Talpa (2005), KRO (2006-2009), AVRO (vanaf 2011) en VPRO (vanaf 2012). In het seizoen 2018-2019 presenteerde hij voor AvroTros als vervanger het zondagse discussieprogramma ‘Buitenhof’; in het seizoen 2019-2020 is hij namens de VPRO presentator totdat in een opvolger is gevonden voor Diana Matroos.

Uitspraken Jort Kelder

Jort Kelder staat bekend om zijn uitgesproken standpunten en scherpe uitspraken waarmee hij met regelmaat het nieuws behaald. Jort is presentator van de NPO Radio 1 podcast 'dr Kelder en Co'.

Boekingen van Jort Kelder

Zou u graag Jort Kelder boeken voor uw festival, bedrijfsevenement of congres? Heeft u nog vragen over het boeken van Jort Kelder? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u 7 dagen per week met het beantwoorden van al uw vragen over het boeken van Jort Kelder.