1 filter
Sorteer op: Relevantie
Kosso
100% match

Kosso

Kosso boeken voor uw feest of gelegenheid

prijs op aanvraag
Ismo
100% match

Ismo

Ismo boeken voor uw evenement!

prijs op aanvraag
Allround DJ Quinten
100% match

Allround DJ Quinten

2 Beoordelingen

Met de spectaculaire Allround DJ Quinten van Hilten kan u dag niet meer stuk!

€ 850 - € 2000
Big2 boeken
100% match

Big2 boeken

Big2 zorgt met zijn uitgebreide muziekcarrière altijd voor een spektakel!

prijs op aanvraag
Belgische zanger boeken? Bekijk ons aanbod voor uw feest
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Belgische zangers

Belgische zanger boeken voor uw feest, evenement, festival, bedrijfsfeest of bruiloft? Dit is mogelijk bij  boekingsbureau Evenses. Ons aanbod is erg uitgebreid. Wij regelen de event management van diverse Belgische artiesten uit verschillende genres, zoals pop, volksmuziek, Nederlandstalige muziek en Franstalige muziek. De Vlaamse zangers zijn in te huren voor uw stadsfeest, jubileum, feest, evenement of personeelsfeest. De bekende artiesten zijn op in te delen in verschillende groepen.

Soorten Belgische muziek

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar Nederlandstalige muziek, dan zou u Niels Destadsbader, Will Tura of Stan Van Samang kunnen boeken. Daarnaast is het ook mogelijk om bij Evenses Belgische zangeressen te boeken, zoals Dana Winner of Karen Damen. Past een muziekgroep misschien beter bij uw evenement, dan raden wij Clousseau, Oscar and the wolf, Bazart of Get Ready! aan.

Belgische zangers boeken

Evenses Entertainment denkt graag van A-Z met u mee, om ervoor te zorgen dat uw feest een groot succes wordt. Al onze prijzen zijn all-inclusive prijzen, u komt achteraf nooit voor verrassingen te staan. Bent u benieuwd naar de prijzen, neem gerust contact met ons op.

Belgische zangers boeken voor uw festival, evenement en feest

Bent u bezig met de organisatie van uw personeelsfeest, verjaardag, jubileum of evenement? Denkt u dat één van de Belgische zangers geschikt is voor uw feest? Evenses staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar om uw vragen te beantwoorden over de zangers.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.