Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Two Delight
100% match

Two Delight

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo! Bekijk de foto's en video's hier! Lees meer

4,9 (38 Beoordelingen)
€ 775 - € 1475
JFP Partyband
100% match

JFP Partyband

Pop, Rock, Funk tot Dance. Deze dynamisch coverband brengt een ieder aan het dansen!
Bent u op zoek naar een Coverband voor u feest? Een bruisende show, met veel energie is waar deze 6 kop...
Lees meer

4,7 (10 Beoordelingen)
€ 2100 - € 3865
Rolling Thunder
100% match

Rolling Thunder

60’s Soul, 70’s Rock & 80’s Hits, allemaal overgoten met een heerlijk Vintage Rock sausje, dat is het beproefde recept van Rolling Thunder! Not your average coverband, maar wel 100% Live, Unapologetic, High-Octane Rock’n’Soul! Lees meer

€ 895 - € 1295
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!
Wilt u dansen? Dan dansen ze mee. Wilt u lekkere achtergrondmuziek? Dan relaxen ze mee. Jack Club Music is een Live band met een varië...
Lees meer

4,7 (12 Beoordelingen)
€ 1795 - € 4995
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Band Huren Eindhoven

Band boeken Eindhoven gesitueerd voor een leuk feest? Staat u bijvoorbeeld op het punt een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest in Eindhoven te organiseren en wilt u een passende band boeken Eindhoven? Het is zeker mogelijk dit bij ons te doen. Wij bieden namelijk een brede keuze aan verschillende bands die actief zijn te Eindhoven. Al is het een jazzband, rockband of een coverband die alle genres meenemen naar de gelegenheid, wij bieden ze allemaal aan in Eindhoven. Maar dan komt de vraag, welke band past bij uw gelegenheid en welke mogelijkheden zijn er? Hieronder zal ik u meenemen in een overzicht van alle te boeken bands Eindhoven.

Band boeken Eindhoven, wat is er mogelijk?

Het belangrijkste om mee te beginnen bij het band boeken Eindhoven is dat er een keuze moet gemaakt worden in wat voor sfeer u wilt neerzetten op uw gelegenheid. Zo is het bij een verjaardagsfeest altijd een beetje gissen wat de perfecte sfeer zal zijn, daarom zijn hierbij onze allround artiesten de perfecte match. Maar organiseert u bijvoorbeeld een bruiloftsfeest, dan is de keuze voor een heavy metal band boeken Eindhoven misschien niet de beste keuze die alle gasten van jong en oud aanspreekt. Voor een rustig feest is de jazzband vaak de aanrader, die kunnen makkelijk wisselen tussen meer optreden op de voorgrond of dat ze toch meer op de achtergrond spelen. Tijdens het optreden van de Eindhovense band kan hier ook mee gespeeld worden, zodat er een leuke dynamiek ontstaat op de avond. Heeft u een sfeer weten te kiezen? Dan rest ons alleen nog van de onderstaande genres een band boeken Eindhoven.

Band boeken eindhoven.jpg

Evenses heeft voor elke gelegenheid een passende band. Elke band speelt in de regio Eindhoven. Kies uit ons overzicht de band die u wenst te boeken. Of u nu een groot of klein budget heeft, wij verzorgen voor u de leukste coverband, jazzband of rockband in Eindhoven! Gebruik de linkerzijde van de website om een band te boeken in de regio Eindhoven. Voor uw bruiloft en het huwelijksfeest kunt u bij Evenses allerlei muziek en bands huren.

Coverband boeken Eindhoven

Het boeken van een coverband is altijd ideaal omdat u zo weet dat door een breed repertoire er weinig mis kan gaan in de muzieksmaak. Zo is het coverband boeken Eindhoven ook zeker goed te vervullen, er zijn namelijk meerdere bands die Eindhoven maar al te graag bezoeken voor een leuk feest of een bruiloft. Zo maakt Party Collective van elke gelegenheid een groot feest, met smaken van jong tot oud. Dus voor bijvoorbeeld een gala is het de gepaste keuze. Coverband boeken Eindhoven is zo moeilijk nog niet. Bij feesten in Italiaanse sferen hebben wij ook passende coverbands, hierbij is Bassa Marea als band boeken Eindhoven niet te gek. Zoals Eindhoven dat natuurlijk altijd wel is!

Jazz band boeken Eindhoven

Het is ook mogelijk een echte Eindhovense jazzband te boeken bij Evenses, die weten altijd een goede toon neer te zetten voor of een rustig feest of een wat meer dansen. De ervaring bij Jazzband boeken Eindhoven is dat er veel opties zijn die net een andere repertoire hebben. Daarbovenop weten jazzbands Eindhoven altijd goed de zaal aan te voelen en weten wanneer ze sneller richting up tempo moeten of juist meer de rustige nummers gaat spelen. Dit is perfect als de band eerst de openingsborrel komt spelen, daarna het feest rustig aan los laat gaan om met klappers af te sluiten. Zo weten The Charleston Five dit perfect uit te voeren, zij spelen de klassieke jazz nummers en hetgeen wat ze uniek maakt is het repertoire waar ze moderne nummers in een klassiek, jazzy jasje stoppen. Op die manier spelen ze voor jong & oud en welk nummer maar ook! Zo is het band boeken Eindhoven als locatie geen probleem.

Bands boeken eindhoven.jpg

Rock bands Eindhoven

Ook voor de rockfans in Eindhoven onder ons weten wij van alles te bieden. Zo moet u natuurlijk wel een band boeken Eindhoven die de rockhits van de hoogtijdagen meepakken. Zo spelen de Hendrix Neon Angels als te boeken rockband Eindhoven iedereen van de sokken en is het gegarandeerd een vet feest op te leveren. Toch de een band met een iets ander repertoire? Dan zal de Knäckebröd band boeken Eindhoven ook nog een interessant alternatief zijn.

Bruiloft band boeken Eindhoven

Voor de mooiste dag, die niet vergeten worden mag, is het boeken van een passende band zeer belangrijk. Zo is een bruiloft band boeken Eindhoven een keuze die niet lichtelijk genomen moet worden. Wanneer er in het Ketelhuis een bruiloftsfeest georganiseerd wordt, moet er een goede keuze gemaakt worden natuurlijk. Wilt u een band boeken Eindhoven voor de ontvangst van de gasten, dan is een brassband als Ritmo Percussion aan te raden die met een leuke, onverwachtse Caribische sfeer iedereen laat aankomen. Anders zijn de Oude Meesters de band die het bruiloftsfeest eruit laat spatten door het boeken van bands in Eindhoven.

band eindhoven.jpg

Wij zorgen ervoor dat uw feest de perfecte band krijgt

Door ons in te schakelen heeft u geen stress meer binnen het boeken bands Eindhoven. Zo staan wij altijd paraat u advies te geven, is er een altijd spelen & niet goed = geld terug garantie en garanderen wij de kwaliteit van alle optredens.

Ruim Aanbod van Bands

Evenses heeft meer dan 100 bands op haar site staan. Al onze bands spelen ook in Eindhoven. Ook in ons bestand hebben we een groot aanbod. Hierdoor zijn we vrijwel altijd in staat om een band te vinden die past bij uw voorkeuren. Houdt u van jazz, klassiek of zelfs funk? Of wilt u een avond feesten met een swingende coverband? Alles is mogelijk!

Altijd doorgang van het optreden

Mocht de band onverhoopt uitvallen; geen probleem. Wij zullen direct een vervangende band voor u boeken die het optreden in Eindhoven voor u zal verzorgen.

Geen zorgen om licht en geluid

Elke band verzorgt standaard een geluidsset tot 150 personen. Onze prijzen zijn altijd alles-inclusief, zo rekenen wij geen reiskosten naar Eindhoven. Wilt u er een verlichte dansvloer of lichtshow bij? Geen probleem. Geef uw wensen door, en wij zullen er alles aan doen om hier rekening mee te houden.

Bij entertainment bureau Evenses kan u uw band boeken, dj huren of act inhuren voor elk feest, bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag en huwelijk. Ook voor andere gelegenheden, zoals een receptie, trouwfeest, beurs, studentenfeest, personeelsfeest, festival of evenement verzorgen ons entertainment bureau uw band, DJ, artiest, muzikant, duo, coverband, typetje, goochelaar, fotograaf en meer!

Entertainmentbureau Evenses biedt altijd een complete oplossing: geluid, licht, instrumenten, muzikanten, alles wordt perfect verzorgd. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Iets anders dan een band boeken in Eindhoven?:Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar