Het optreden van deze band zit vol met swingende gitaarsolo's en mooie samenzang die het jaren 60 gevoel terugbrengen naar het heden. Met bekende namen in het repertoire zoals The Beatles, John Lennon en Elvis Presley speelt deze feestelijke tributeband een breed scala aan tijdloze hits. Door de leuke live optredens die The Sinks verzorgd is het breed inzetbaar voor verschillende gelegenheden, denk hierbij aan uw bruiloft, een gezellige borrel of een uitbundig feest.

De band bestaat uit vier frisse jongens met voorliefde voor Rock 'n Roll muziek. Ze staan bekend om hun gezellige en verrassende optredens. Het jonge enthousiasme in combinatie met de tijdloze muziek maakt de ware rockband The Sinks krachtig in al hun facetten.  De jongens zijn helemaal in hun element als ze op het podium staan en genieten met volle teugen van elk optreden. Naast de ijzersterke optredens die ze verzorgen, repertoires en nemen ze ook nog eens wat op voor hun vaste fans en geïnteresseerd luisteraars.

Deze unieke tributeband zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige jaren 60 beleving. Heeft u zin om heerlijk te dansen en te swingen bij deze feestelijke band, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boek The Sinks voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.