Bassa Marea is een professionele band gespecialiseerd in Italiaanse muziek. De band zorgt op smaakvolle wijze voor een fijne mix van mooie ballads tot dansbare uptempo liedjes in de stijlen van Bossa nova, Easy Listening & Pop. Waar het ooit begon als duo met zanger-gitarist en toetsenist, zijn zij al snel uitgegroeid tot een volledige band met ook een bassist en drummer. Het duo is ontstaan doordat de muzikanten de grote liefde en passie delen voor oude klassiekers en vintage instrumenten. Het duo leerden de bassist en drummer kennen via het conservatorium, waar zij geschoold zijn. De band besloot in 2018 gezamenlijk voor het eerst op te treden. Dit was een groot succes en iedereen was zeer enthousiast, waarna zij hebben besloten om definitief als band door te gaan met het verfijnen van hun performance. De band Bassa Marea is zo'n groot succes dat zij inmiddels grote shows in binnen- en buitenland hebben gedaan. De band is zelfs op radio en televisie geweest!

Bassa Marea heeft een breed repertoire; van Bruno Martino, Luigi Tenco, Riccardo Cocciante en Ornella Vanoni tot liedjes uit het repertoire van Zucchero, Eros Ramazotti, Pino Daniele en nog vele andere Italiaanse artiesten.

Bent u enthousiast geworden over de band Bassa Marea? Vraagt u dan een vrijblijvende offerte aan. Mocht u vragen hebben over het boeken van Bassa Marea, bel of mail dan gerust naar ons, wij staan 7 dagen per week voor u klaar voor advies met betrekking tot het boeken van entertainment voor uw gelegenheid.