1 filter
Sorteer op: Relevantie
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

4 Beoordelingen

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!

€ 1395 - € 2495
The Charleston Five
100% match

The Charleston Five

12 Beoordelingen

The Charleston Five kan elk nummer van nu, in een jasje van toen steken!

€ 1395 - € 2510
Bossa Nova Band boeken
100% match

Bossa Nova Band boeken

17 Beoordelingen

Deze veelzijdige band verzorgt zowel de mooiste Braziliaanse muziek, als pop en jazzmuziek.

€ 945 - € 1795
The Jazz Kings
100% match

The Jazz Kings

9 Beoordelingen

Een geweldige en swingende jazzband die zijn jazz klassiekers kent.

€ 1075 - € 1935
Italiaanse muziek | Evenses
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Italiaanse muziek

Italië heeft een levendige muziek- en danstraditie die is afgeleid van volkstradities, waarvan vele gebaseerd zijn op oude vormen die zijn overgenomen uit omliggende landen. Hier zorgen regionale verschillen ook voor veel diversiteit. Ondanks dat
Italiaanse muziek niet heel populair is in Nederland is de belangstelling voor Italiaanse muziek aanzienlijk gegroeid. Dit komt mede doordat Italië met hun inzending Måneskin de grote winnaar van het Eurovisie Songfestival 2020 was. Deze Italiaanse rockband uit Rome veroverde in korte tijd heel Europa en zorgde met hits als Zitti E Buoni en Torna Casa voor meer bekendheid voor de Italiaanse muziek.

Italiaanse klassieke muziek

Klassieke Italiaanse opera is natuurlijk niet te missen tussen de italiaanse hits. Italiaanse componisten zijn onafscheidelijk verbonden met opera. Veel van de beroemdste opera's zijn gecomponeerd door Italiaanse componisten. Kenmerkend aan de meeste muziek van Italiaanse componisten is dat het gaat over innerlijke bewegingen van personages, hartstochtelijke liefdesverhalen en tragische acties. Italiaanse opera stond in de 19e eeuw in het teken van romantisch nationalisme en realisme. Het openbare operahuis ontstond, waarin opera in de volkstaal werd gezongen. Meer serieuze opera's en de uitvoering van herkenbare situaties en personages krijgen meer aandacht en worden verbonden met de lokale gebeurtenissen en de dagelijkse realiteit. Verschillende sociale klassen, waaronder de bourgeoisie en aristocraten, ontmoetten elkaar in de opera en wisselden idealen en overtuigingen uit. De opera heeft een politieke kleur, wat zorgt voor de verspreiding van het nationalisme. In de 20e eeuw verschoof de focus naar de relevantie en actualiteit van opera en de informatie die erin stond. Ze zoeken naar de essentie van het leven.

Italiaanse muziek

Italiaanse zanger of zangeres boeken?

U kunt bij ons voor elke gelegenheid een zanger boeken. Hierbij kunt u denken aan bruiloften, verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten of andere bedrijfsevenementen, themafeesten, etc. U kunt ons op elk moment contact met ons opnemen, wij zijn altijd bereid om 24 uur per dag mee te denken en staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. alle artiesten hebben hun eigen aanpak, De stijl van de zangers is te zien in hun video's op de website en op onze social media. Social media links vind je onderaan de website. Evenses biedt een kleine selectie aan Italiaanse artiesten. Voor alle gelegenheden hebben we een zanger die bij je past. Misschien wilt u een volkszanger die optreedt in een bar of feest, een popzanger die optreedt op een verjaardagsfeestje van een vriend of vriendin, of een zanger of zangeres die optreedt op bedrijfsevenementen; Evenses biedt u de beste Italiaanse artiesten.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.