Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Allround DJ boeken
100% match

Allround DJ boeken

DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.
Onze Allround DJ Show wordt verzorgd door de allround DJ. De show is een compleet pakket van een attente allrou...
Lees meer

4,6 (31 Beoordelingen)
€ 475 - € 1190
Allround DJ Quinten
100% match

Allround DJ Quinten

Met de spectaculaire Allround DJ Quinten van Hilten kan u dag niet meer stuk!
Allround DJ Quinten Op zoek naar een ervaren allround DJ voor uw feest of gelegenheid? Dan bent u bij Evenses o...
Lees meer

5 (2 Beoordelingen)
€ 850 - € 2000
DJ Hielke Boersma
100% match

DJ Hielke Boersma

Hielke is in het bijzonder te herkennen van radiozender SLAM en is nu ook te boeken bij Evenses Entertainment! Lees meer

prijs op aanvraag
Allround DJ Jesper
100% match

Allround DJ Jesper

Een breed inzetbare DJ met échte kennis van muziek
DJ Jesper is een echte muziekkenner met een voorliefde voor allerlei verschillende soorten muziek. Van disco tot house weet Jesper op ieder ...
Lees meer

5 (2 Beoordelingen)
€ 595 - € 1245
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

DJ Eindhoven boeken

DJ Eindhoven aan het zoeken, maar niet weten waar te beginnen? Bij ons bent u op de juiste plek! Wij bieden namelijk DJ's aan in veel steden, maar natuurlijk hebben wij ook een DJ Eindhoven gesitueerd. Eindhoven, namelijk de lichtstad waar Philips de hoofdzetel heeft, moet natuurlijk ook genoeg mogelijkheden hebben voor feesten met Eindhovense DJ's. Aangezien het ook een universiteit bezit, moet de plaatselijke DJ Eindhoven jong en oud weten aan te spreken. Daarom bent u bij Evenses op de juiste plek voor een DJ Eindhoven, want wij hebben ze allemaal voor u op een rijtje. Bij het plan met een DJ Eindhoven figuurlijke wijs af te breken krijgt u bij een aanvraag meteen een all-inclusive prijs. Daarin staat alles voor het optreden, maar ook de techniek en verlichting. Zo weet u gewoon dat de Eindhovense DJ het recept voor succes meeneemt naar jullie feest. Ik neem u langs alle mogelijkheden voor DJ's in Eindhoven op deze pagina.

DJ Eindhoven.jpg

DJ Eindhoven: voor elk genre en gelegenheid

Niet elk feest is hetzelfde, en dit weten wij maar al te goed. Want bij een verjaardagsfeest zit niemand te wachten op beuktechno, maar wel leuke hitjes, meezingers en misschien een vleugje EDM. Hier kan lang naar gezocht worden, want het is makkelijk tegen de vraag aan te lopen: wie is in Eindhoven DJ? Misschien zijn er wel een paar bekenden die de plaatjes weten te draaien, maar mocht er meer een Nederlands meezingfeest of bijvoorbeeld een happy hardcore feest zijn, dan heb je een andere DJ in Eindhoven nodig. Laten we de genres waarin het mogelijk is een DJ voor in Eindhoven uit te zoeken eens bij langs gaan.

80's & 90's DJ Eindhoven

Bent u bijvoorbeeld van plan een vette disco party te organiseren met je buren in Eindhoven? Dan is er een zeer brede keuze aan DJ's om uit te kiezen die hun plek wel weten te vinden in de smaken van de buurt. Zo heeft onze DJ Disqo genoeg ervaring in het brengen van de jaren tachtig en negentig sferen tot de kroegen of zelfs voor de silent disco Eindhoven. Deze DJ zal alle hits van ABBA tot Earth, Wind & Fire meenemen om jullie avond met DJ Eindhoven echt op en top te maken. Nog niet overtuigd? Onze vrouwelijke DJ Kix wist haar plek wel te verdienen als Eindhoven DJ en zal de Disco Inferno loslaten over het feest.

DJ Eindhoven boeken.jpg

DJ Eindhoven: House & Techno

Toch op zoek naar de meer elektronische tonen voor het feest in Eindhoven? Ook dan zit u bij Evenses goed, want ons aanbod aan DJ's is zo groot, dat bijna elke genre wel de perfecte DJ heeft voor in Eindhoven. Voor een lekkere house vibe is bijvoorbeeld DJ Maximuss wel de aanrader voor elk budget. DJ Maximuss wordt voorzien door onze vele DJ's door het land en dus ook onze Eindhovense DJ. Toch een iets meer genregerichte artiest aan het zoeken, bijvoorbeeld één die al een goede track record heeft binnen de techno? Dan is onze house & techno specialiste J-Lynne degene die als DJ Eindhoven op de kop zal zetten.

Allround DJ Eindhoven

Geen zekerheid over wat de sfeer van de avond gaat worden en eigenlijk zal geen genre te gek zijn, dan zijn onze allround DJ's de keuze die de avond eentje voor in de boeken gaat maken. De allround DJ's weten namelijk elk genre wel aan te stippen, dus kan iedereen zijn favoriete nummer aanvragen en is een sprong van André Hazes naar Happy Hardcore nooit te gek. Het mooie aan onze allround DJ Eindhoven is dat ze ook alle apparatuur meenemen, zo hoeven jullie niet meer moeilijk te doen over de specificaties en gewoon wachten tot onze DJ's aankomen met alles wat er nodig is. Daarbij zit vaak ook geluid en licht en eventueel een DJ booth, zodat de DJ Eindhoven zijn kunstjes kan laten zien.

[Bruiloft dj Eindhoven.jpg]

Bruiloft DJ's voor de mooiste dag in Eindhoven

Ook wanneer u bijvoorbeeld in Landgoed de Grote Beek uw bruiloft gaat vieren en de Ja te beklinken met een mooie avond, dan moet daar wel een passende DJ bij te vinden zijn. Ook hiervoor hebben wij in Eindhoven DJ's die aan alle wensen zullen voordoen. Wij bieden specifieke bruiloft DJ's aan die gespecialiseerd zijn in het bruiloftsfeest in de avond. Je wil op zo'n feest niet te uiteenlopende genres hebben en een sfeer creëren die voor jong en oud toegankelijk is. DJ's alom in Eindhoven!

Tips om een DJ in Eindhoven te boeken

Eindhoven is een bruisende stad met een levendige muziekscene, en het boeken van een professionele DJ kan de perfecte toevoeging zijn aan elk feest of evenement. Of u nu op zoek bent naar iemand om uw bruiloft op te fleuren, een bedrijfsfeest te rocken of een clubavond te vullen met dansbare beats, er zijn tal van geweldige opties om uit te kiezen als het gaat om het boeken van een DJ in Eindhoven.

Als u op zoek bent naar een DJ die gespecialiseerd is in een bepaald genre, zoals house, techno of hiphop, dan zijn er talloze talenten in de stad om uit te kiezen. Er zijn ook veel DJs die zich hebben gespecialiseerd in het spelen van specifieke stijlen of era's, zoals 80s hits of 90s dance classics. Wat uw muzikale voorkeuren ook zijn, er is vast een DJ in Eindhoven die aan uw wensen kan voldoen.

Maar hoe kiest u de juiste DJ voor uw evenement? Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het maken van uw keuze:

Zoek naar referenties en recensies: vraag om referenties van andere klanten die de DJ hebben geboekt, of lees online recensies om een idee te krijgen van de kwaliteit van hun optreden.

Bekijk hun muziekselectie: veel DJs hebben online hun muziekselectie beschikbaar, dus u kunt een idee krijgen van wat u kunt verwachten als u hen boekt. Zorg ervoor dat de muziek die ze spelen aansluit bij uw wensen en het doel van uw evenement.

Overleg over uw verwachtingen: het is belangrijk om duidelijk te communiceren wat u verwacht van de DJ tijdens uw evenement. Dit kan gaan over de muziekselectie, de duur van het optreden, of er speciale verzoeknummers zijn, en welke apparatuur ze nodig hebben.

Vraag naar hun ervaring: hoe lang is de DJ al actief en hoeveel ervaring hebben ze in het spelen op evenementen van het type dat u organiseert? Hoe meer ervaring ze hebben, hoe beter ze in staat zullen zijn om te voldoen aan uw wensen en om te gaan met eventuele problemen die zich kunnen voordoen tijdens het optreden.

Als u op zoek bent naar een geweldige DJ in Eindhoven, dan zijn er talloze opties.

Evenses is de plek voor een DJ Eindhoven

Dus hoe u het ook wend of keert, voor elke situatie, genrebehoefte en feest kunnen wij u voorzien van de passende DJ Eindhoven. Wij bieden altijd een all-in prijs, verzorgen alles van A tot Z, zijn altijd bereikbaar en weten precies u te verzorgen van wat er nodig is.

Dus nog even een snel keuze menu voor alle genres aan Eindhoven DJ's om uit te kiezen:

Nog steeds aan het twijfelen, of toch op zoek naar persoonlijk advies voor een Eindhoven DJ? U kunt ons altijd bereiken via een belletje naar 085-7920202 (NL) of 02-8084961 (BE) of door een mail te sturen naar info@evenses.com

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar