1 filter
Sorteer op: Relevantie
Party Collective
100% match

Party Collective

27 Beoordelingen

Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.

€ 2695 - € 4885
JFP Partyband boeken
100% match

JFP Partyband boeken

1 Beoordeling

Pop, Rock, Funk tot Dance. Deze dynamisch coverband brengt een ieder aan het dansen!

€ 2100 - € 3360
Two Delight
100% match

Two Delight

37 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 775 - € 1475
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

5 Beoordelingen

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!

€ 1495 - € 3995
Huur een band Amsterdam | Amsterdam band
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Band Amsterdam Boeken

Amsterdam, de grootste stad van Nederland, ligt nooit stil. Er is altijd wel een huisfeest, privé feest, bedrijfsfeest, bruiloft of een kroeg feest aan de gang in Amsterdam. Amsterdam staat dan ook bekend om zijn vele soorten artiesten. DJ's, muzikanten, coverbands en ook band Amsterdam.

Amsterdam is een stad die nooit slaapt en altijd op zoek is naar het beste feestje. Op het beste feestje kan een band Amsterdam uiteraard niet ontbreken. Alle band Amsterdam weten de bezoekers te betoveren met hun muziek.

band amsterdam.webp

Band Amsterdam voor uw gelegenheid

U gaat een groot feest geven voor familie en vrienden in Amsterdam. Daar kan een Band Amsterdam uiteraard niet ontbreken. Bij Evenses zijn er vele soorten band Amsterdam te boeken voor uw feesten.

Wij hebben een band Amsterdam voor elke gelegenheid en helpen u bij het kiezen van de perfecte band Amsterdam.

Tribute band Amsterdam

Gaan jullie binnenkort trouwen? Vieren jullie een groots zomerfeest? of vieren jullie jullie jubileum en zijn jullie groots fan van de The Beatles, U2 of zelfs André Hazes? Een tribute band Amsterdam kan de grote ter aarde perfect imiteren.

Zij brengen een tribute aan de muziek legendes waar u fan van bent en kunnen hun gehele repertoire zonder moeite voor u spelen. Deze tribute band Amsterdam zijn echte professionals die nauwelijks van de real deal te onderscheiden zijn.

Maak uw feest tot een groot succes onder de leiding van een van deze tribute band Amsterdam en maak het een feest om nooit te vergeten.

Cover band Amsterdam

Houdt u van de hits van vroeger en nu? Dan is een cover band Amsterdam perfect voor u. Deze Amsterdam band heeft een erg breed repertoire en weet zo alle aanwezige gasten, maar bovenal de organisatoren te pleasen met hun muziek.

Alle gasten zullen de gehele avond kunnen dansen op deze cover band Amsterdamse achtergrond. Doordat de band Amsterdamse roots heeft kunnen zij uiteraard ook alle Amsterdamse klassiekers voor u spelen.

Maak uw gasten, van jong tot oud, gelukkig met een cover band Amsterdam. Hierdoor staat gegarandeerd iedereen te dansen en veelal ook nog eens mee te zingen tijdens hun optreden.

bruiloft band amsterdam.jpg

Bruiloft band Amsterdam

Jullie grote dag is aangebroken, jullie gaan eindelijk trouwen. Jullie trouwdag moet perfect zijn en al jullie gasten, maar bovenal jullie zelf, moeten deze dag nooit meer vergeten. Tijdens de ceremonie en receptie is een leuke band Amsterdam dan ook zeker op zijn plaats.

Deze bruiloft band Amsterdam spelen op deze momenten mooie rustige muziek die perfect aansluit op jullie bruiloft en wensen. In de avond, als iedereen zich naar de dansvloer begeeft, is een leuke band Amsterdam ook zeker een mooie toevoeging. Na jullie eerste dans samen kunnen al jullie gasten mee de vloer op en lekker los gaan met zijn allen.

Met een bruiloft band Amsterdam wordt uw ceremonie, receptie en feest tot in perfectie begeleidt onder de muziek van een band Amsterdam.

  • Boek uw band Amsterdam bij Evenses. Neem geheel vrijblijvend contact op en wij helpen u met de zoektocht naar de perfecte band Amsterdam voor uw gelegenheid.
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.