Bossa Nova en Latijnse muziek: deze zomerse band maakt muziek waar heupen van gaan swingen en billen van gaan draaien. Door artiesten als Joao Bosco, Djavan én Antonio Carlos Jobim is deze muziek perfect voor uw gelegenheid. Door de speelse arrangementen, een akoestische sound en veel ruimte voor improvisatie, is dit de band voor uw zomers event.

De band Brazilian Sensation wordt ingevuld door een selectief en professioneel team aan muzikanten bestaande uit een zangeres, bassist, gitarist (of pianist) en percussie. Ze spelen een afwisselend programma van bekende stukken uit de bossa nova, samba, jazz en latin. Deze zwoele muziek is perfect voor een receptie, zakelijke gelegenheid, diner of intiem feest. Bij een optreden van Brazilian Sensation waant u zich op een zonnig strand met een Caipirinha in de hand en de geluiden van de jungle op de achtergrond. Zeg nou zelf, dat wil toch iedereen?

Wilt u Brazilian Sensation boeken voor uw feest, bruiloft, evenement, bedrijfsfeest of festival? Brazilian Sensation is via deze website in te huren voor een breed scala aan gelegenheden: uw opening, jubileum, huwelijk of zakelijk evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.