Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Two Delight
100% match

Two Delight

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!
Allround duo die altijd de juiste snaar raakt, laat u verrassen! Bent u op zoek naar een geweldig allround duo voor uw ju...
Lees meer

4,9 (37 Beoordelingen)
€ 775 - € 1475
duo boeken
1/3
De Mannen
De Mannen
100% match

De Mannen

Met De Mannen is een goede sfeer gegarandeerd!
De Mannen De Mannen zijn een uniek duo. Bij het publiek weten ze de juiste snaar te raken. Laat u verrassen! En geniet van Hollandse smartlap t...
Lees meer

€ 1095 - € 1970
Casual Gents
100% match

Casual Gents

Het spontane duo Casual Gents spelen allround hits met een gezonde dosis humor!
Casual Gents boeken Casual Gents, twee spontane jonge heren, met maar één doel: een live performance verzorg...
Lees meer

4,8 (4 Beoordelingen)
€ 895 - € 1700
The Custom Melody
100% match

The Custom Melody

The Custom Melody zorgt voor een mooi intieme sfeer op uw gelegenheid
The Custom Melody boeken The Custom Melody is ontstaan vanuit een zangeres met veel talent in de top van Nederland. Zij...
Lees meer

5 (5 Beoordelingen)
€ 725 - € 1595
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Muziek duo

Muziek duo huren voor uw feest, verjaardag of bruiloft?

Via artiestenbureau Evenses kunt u uw muziek duo boeken om uw evenement te laten slagen. Wij bieden u een breed assortiment aan muziek duo’s. Zo kunt u zangduo’s, zanginstrument duo’s en instrumentale duo’s inhuren.

Onze muziek duo’s zijn geselecteerd op basis van enthousiasme, ervaring en muzikaliteit. Zo waarborgen wij u van de hoogste kwaliteit. Onze professionele artiesten staan voor u klaar om het entertainment voor uw evenement te verzorgen. Wilt u voor uw bruiloft een muziek duo huren dat klassieke muziek voor u opvoert? Dan kunt u klassiek muziek duo Vianova boeken.

Wanneer u voor uw verjaardag of jubileum een popduo wilt boeken, kunt u een van onze coverband duo’s boeken.

Wanneer u voor uw verjaardag of jubileum een popduo wilt boeken, kunt u een van onze coverband duo’s boeken.

duo muziek muziek duo.jpg

Wanneer u van jazz houdt, kunt u één van onze jazzduo’s boeken. Ook kunt u ervoor kiezen om een van onze bekende duo’s te huren. Zo kunt u het popduo Nick & Simon of Veldhuis & Kemper inhuren. Bij Evenses hebben wij een muziek duo voor elke gelegenheid. Wij bieden altijd professionele artiesten als u een muziek duo bij ons boekt.

Een muziek duo van Evenses speelt graag naar uw wens om uw evenement tot een succes te leiden. Wilt u voor uw bedrijfsfeest een jazz duo, een popduo zoals bijvoorbeeld The Custom Melody, Shade of Yellow, of Curly Acoustics dat top-40 hits opvoert? Of wilt u voor uw gelegenheid liever een klassiek duo boeken? Een jaren 60 duo zoals de Belter Brothers? Ons artiestenbureau selecteert in afstemming met u het perfecte muziek duo voor uw feest. Wanneer u uw voorkeurswensen met ons bespreekt, kunnen wij voor u een geschikte selectie maken met muziekduo’s. Ook kunnen wij dan voor u de prijs vaststellen. De prijzen die Evenses hanteert zijn all-inclusive, hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Muziek duo huren voor uw gelegenheid

Duo’s die veel worden geboekt zijn bijvoorbeeld De Cappuccino's en Two Deligt. Zij weten de gezelligheidsfactor hoger op te voeren op wat voor een gelegenheid dan ook. De interactie tussen de artiesten en het publiek alleen al is enorm vermakelijk. Zo is de Jack Club Music ook enorm leuk om te boeken voor feestelijke evenementen. Deze act kan ook uitgebreid worden met meerdere muzikanten, hoe ruimer u dit van tevoren aan weet te geven, hoe makkelijker dit geregeld kan worden! Voor bijvoorbeeld bruiloften of bedrijfsevenementen vind u het wellicht ook wel enorm leuk om een klassiek duo te laten komen. Wij hebben bijvoorbeeld een duo violiste en harpiste of een duo van een violiste en pianist, er zijn natuurlijk nog veel meer muzikanten te boeken zoals een harpiste of een accordeonist. Als u meer een liefhebber bent van de Jazz Standards kunt u bijvoorbeeld Coles Collective of The Jazz Kings boeken. Tot slot hebben wij in bijna ieder genre ook bekende duo’s met zowel een mannelijke als vrouwelijke zangeres. Bekende duo’s die tot deze groep behoren zijn Gebroeders Ko, Banda Del Sur, Joe & Jay, Curly Acoustics, Double Trouble en Skinny boy en Curly Sue. Keuze is reuze, kies daarom voor uw meest favoriete duo voor een gegarandeerde leuke avond of dag!

Duo namen Evenses:

Jazz Duo’s

Pop Duo’s

Klassieke Duo’s

duo muziek muziek duo.jpg

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar