NanjaRabomba boeken

In NanjaRabomba bundelen twee muzikanten hun krachten. Dit duo is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een muziek met een warme uitstraling. Het duo speelt covert nummers in maar liefs 4 talen! Van pop tot folk en hits van nu in een mooi nieuw jasje, en natuurlijk liedjes uit de oude doos. NanjaRabomba zingt liedjes in het Spaans, Italiaans, Frans en Engels!

NanjaRabomba boeken

Contrabassist Daniel van Huffelen en accordeonist Jense Meek, brengen liedjes die ze op hun vele reizen, op straat, op feesten en in de hitlijsten gevonden hebben. De mannen zingen in vele talen op een energieke manier. De muzikaliteit en interactie tussen deze muzikanten voert jong en oud mee op een aanstekelijke muzikale reis. Dit maakt het duo ook zo uniek!

Boekingen NanjaRabomba

Dit unieke Duo zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Heeft u zin om heerlijk te dansen en te swingen bij deze feestelijke duo, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boek NanjaRabomba voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.