1 filter
Sorteer op: Relevantie
Two Delight
100% match

Two Delight

37 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 775 - € 1475
De Mannen
100% match

De Mannen

Met De Mannen is een goede sfeer gegarandeerd!

€ 1095 - € 1970
Bringing Back Summer
100% match

Bringing Back Summer

Met dit muzikale power duo heeft u een echte sfeermaker op al u feesten en gelegenheden. Boek ze nu!

€ 745 - € 1640
The Custom Melody
100% match

The Custom Melody

5 Beoordelingen

The Custom Melody zorgt voor een mooi intieme sfeer op uw gelegenheid

€ 725 - € 1595
Pop duo boeken voor uw trouwfeest, verjaardag of feest?
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Pop duo

Pop duo huren voor uw feest, bruiloft of bedrijfsfeest boeken? Boekingskantoor Evenses biedt verschillende soorten duo's aan, zoals pop duo dualistic dat een pop duo is, maar ook een akoestische duo, jazz duo of klassieke duo. Onze pop duo's voeren bestaande hits van nu of van vroeger op van bekende artiesten, zowel internationaal als Nederlandstalig muziek. Onze Nederlandse duo's staan voor u klaar om van uw gelegenheid een perfecte herinnering na te laten. Zoekt u een muzikaal duo? Via onze klantvriendelijke keuzehulp menu kunt u de beste pop duo's uit Nederland en Belgie boeken.

Evenses heeft een breed assortiment aan duo's voor uw verjaardag, evenement of bedrijfsfeest beschikbaar. Al onze koppels worden zorgvuldig geselecteerd en gescreend, zodat wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen voor uw boeking. Popmuziek is tegenwoordig razend populair onder jong en oud en past goed bij elke gelegenheid, of het nu voor uw bedrijfsfeest is of om uw gouden huwelijk te vieren. Een duo is de ideale bezetting als een band te groot is of een solist te kaal. Een duo verzorgt rijk, maar niet overheersend geluid voor de perfecte sfeer tijdens uw evenement. Onze duo's kunnen gebruik maken van een gitaar, piano, viool, contrabas en natuurlijk hun prachtige stem.

Pop duo inhuren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement

Heeft u nog vragen, of wilt u meer informatie over onze pop duo's en popbands of wat er allemaal mogelijk is tijdens uw evenement? Dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of naar ons kantoor bellen. Wij helpen u graag verder om van uw bruiloft, feest of ander gelegenheid een succes te maken door de inzet van een pop duo.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.