1 filter
Sorteer op: Relevantie
The Blockparty
100% match

The Blockparty

Dit duo met de hit "Huts" laat zeker het feest losbarsten

prijs op aanvraag
Snollebollekes
100% match

Snollebollekes

Deze gezellige maffe feestact boeken waar iedereen los mee gaat!

€ 8995 - € 14390
Andre Hazes boeken
100% match

Andre Hazes boeken

3 Beoordelingen

André Hazes doet wat hij wilt. Deze 'doodgewone man' zorgt altijd voor een show!

prijs op aanvraag
Lil Kleine boeken
100% match

Lil Kleine boeken

3 Beoordelingen

Lil Kleine de rapper die uw feest hoe dan ook onvergetelijk maakt

€ 15000 - € 24000
Boef boeken
100% match

Boef boeken

5 Beoordelingen

Boef boeken, rap mee met de hits van deze mediasensatie en ervaar een onvergetelijk feest.

prijs op aanvraag
John West boeken
100% match

John West boeken

3 Beoordelingen

Volkszanger John West boeken voor een onvergetelijk feest!

€ 2295 - € 3670
Snelle boeken
100% match

Snelle boeken

3 Beoordelingen

Snelle boeken met zijn lyrics-vaardigheden wat hem een van de beste rappers in de Nederlandse rapscene maakt.

prijs op aanvraag
Jannes boeken
100% match

Jannes boeken

4 Beoordelingen

Lekker meezingen met zanger Jannes? Dat kan! Jannes is nu te boeken bij Evenses

€ 5945 - € 9510

Influencer

Wat is nou een influencer? Wat maakt iemand een influencer? Waarom zijn influencers gezocht? Het is eigenlijk heel simpel, als je een paar duizend volgers hebt op een social media kanaal, kan je al als influencer bestempeld worden. Om het even heel simpel te zeggen, influencers zijn mensen die hun volgers kunnen beïnvloeden. Des te meer volgers, des te meer mogelijke invloed vanuit die influencer.
De meeste influencers vinden wij toch al gauw op Instagram. Wil je wat betekenen in de social media wereld, moet je toch echt minimaal een aantal duizenden volgers hebben. Veel bedrijven gebruiken deze influencers om hun merk te promoten binnen Nederland. Maar hoe word je nou een influencer? Influencers zijn vaak bekend door een talent, van youtube of televisie of omdat ze heel knap zijn.

Influencers in Nederland

Nederland telt inmiddels al vele influencers. Van honderden al dan duizenden vrouwelijke modellen met allemaal 10K volgers op instagram tot de ‘grote’ influencers van Nederland. As we speak zouden de meeste Bas Smit de meest invloedrijke influencer van Nederland noemen. Waar hij voorheen vooral gezien werd als “de man van…” is hij inmiddels een hele eigen persoonlijkheid online.
Naast Bas zijn er natuurlijk nog vele andere. Kijk alleen maar naar alle youtubers/vloggers. Een Monica Geuze, Anna Nooshin, Enzo Knol, Kaj Gorgels en vele andere domineren op de Nederlandse social media kanalen. Tezamen hebben deze mensen miljoenen volgers. 

In 2019 is er zelfs een documentaire uitgekomen over influencers in Nederland. Hierin geven 3 van de bekendste Nederlandse influencers een kijkje achter de schermen van het hectische influencer leven. In ‘Ik ben influencer’ worden Juultje Tieleman, Qucee en Kaj Gorgels gevolgd. Een uitspraak van Qucee in deze documentaire is er een die de tegenwoordige tijd en invloed van influencers heel goed beschrijft. Deze uitspraak is de volgende: “Dat je als influencer soms meer invloed kan hebben op kinderen dan dat hun ouders kunnen” Hij geeft hiermee aan dat ‘de jeugd’ erg gesteld is op de influencers van Nederland. Hij zegt hierbij ook veel verantwoordelijkheid te voelen om deze jeugd niet van de verkeerde invloed voorziet.

Influencer

Gebruik maken van een influencer

Influencers worden door merken veelal ingezet om hun merk te promoten. Velen van deze influencers hebben een enorm bereik op hun social media kanalen. De meeste influencers werken louter samen met merken waar zij achter staan. Zij voelen de verantwoordelijkheid wel om geen verkeerde dingen te promoten. 
Meestal betalen bedrijven voor een campagne voor het merk. De influencers moeten dan voor een langere periode een aantal posts doen en het merk benoemen op hun social media account. Voor bedrijven is dit een erg gemakkelijke manier om veel mogelijke klanten te bereiken.

Influencer boeken

Soorten influencers

Influencers zijn er in alle soorten en maten. Naast dat zij een verschil in aantal volgers hebben, de ene heeft er 2 duizend en de ander 2 miljoen, zijn er ook veel soorten influencers. Influencers vallen in vele categorieën in te delen. Allereerst heb je de bekende influencers. Zij zijn vaak bekend geworden met een talent als zang, presenteren of acteren of met hun youtube kanaal bijvoorbeeld. De andere grote branche is mode, ontelbare knappe vrouwen en mannen worden ingezet voor de bekendheid van kledingmerken.

Soorten influencers

Influencer gezocht

Influencers doen echter wel meer dan alleen maar knap zijn en/of reclame maken voor merken. Veel van hun zijn ook gewoon te boeken als artiest, sterker nog, veel van hun zijn influencer geworden omdat ze een bekende artiest zijn.
Daarnaast zijn veel van hun ook in te huren als bekende spreker. Zij zijn veelal te boeken als inspirerende spreker. Zij delen hun eigen ervaringen, ups and downs en succes verhalen aan uw personeel, studenten of (jonge) atleten. Veel bekende mensen delen graag al hun ervaringen met hoe zij aan de top zijn gekomen. Denk hierbij ook aan sporters, zoals een Mark Tuitert, zangers, zoals een Ali B of een presentatrice, zoals een Chantal Janzen.

Influencer huren

Had u een influencer gezocht? of nog beter heeft u nou de influencer gevonden die u zocht? En wilt u deze influencer graag boeken voor uw marketing of event? Schroom dan niet om contact op te nemen en er voor te zorgen dat de influencer die u zocht ook daadwerkelijk langs zal komen. Heeft u nou nog geen keuze kunnen maken, ook dan kunt u contact opnemen en helpen wij u graag bij het vinden van de geschikte influencer.

FAQ

Wat is een influencer?
Een persoon die invloed heeft

Vanaf wanneer ben je een influencer?
Influencer worden op Instagram al gauw aangeduid als mensen met een paar duizend volgers en die veel actief zijn.

Influencer worden?
Influencer worden kan in allerlei categorieën. Model, Food, Entertainment, Reizen, etc. Door actief te zijn op social media in een van die categorieën kunt u een following creëren en zo een poging wagen tot influencer worden.

Influencer marketing?
Influencer worden veelal voor marketing gebruikt. Door hun vele volgers hebben zij een groot bereik in bepaalde doelgroepen voor bedrijven. Deze bedrijven gebruiken dan influencers om deze doelgroep te bereiken.

Influencer marketing agency?
De meeste influencers zitten bij een agency die contact houdt voor hun met deze bedrijven.

Hoe kan je een influencer boeken?
Door contact op te nemen met een boekingskantoor.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.