Met 3 stemmen, 2 gitaren en een kleinschalige percussie heeft dit muziektrio een unieke sound. Indie Acoustics is een collectief van muzikanten die elkaar hebben leren kennen op het conservatorium. Toen ze toevalligerwijs voor een opdracht bij elkaar kwamen merkten ze dat ze qua stemmen en muziek erg goed bij elkaar passen en al snel werd een band gevormd. Inmiddels zijn er al vele optredens geweest en hebben ze al veel mensen laten genieten van hun prachtige muziek.

 

Zij brengen covers zo geselecteerd dat ze bij elkaar lijken te horen. Songs verkleuren naar relaxte, akoestische, driestemmige sferen. Indie Acoustics neemt je mee naar het verleden met muziek van Neil Young, Fleetwood Mac, the Stones, David Bowie. Ze laten je ook kennismaken met de pareltjes van nu (denk aan John Mayer, Paolo Nutini, Lykke Li en Red hot chili Peppers).

 

De band bestaat uit een zangeres/percussioniste, een zanger/gitarist en een zanger/bassist. Met zijn drieën zijn ze in staat om zeer sfeervolle muziek te brengen. Wilt u de mogelijkheid een gedeelte van het optreden te dansen? Dan adviseren wij om de formatie uit te breiden met een drummer en bassist. 

 

Wilt u een sfeervol muziektrio boeken voor uw feest, receptie of bruiloft? U kunt via Evenses muziektrio 'Indie Acoustics' huren voor uw huwelijk, diner, trouwceremonie of bedrijfsfeest. Neem gerust contact met ons op indien u nog vragen heeft.