1 filter
Sorteer op: Relevantie
Party Collective
100% match

Party Collective

27 Beoordelingen

Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.

€ 2695 - € 4310
JFP Partyband boeken
100% match

JFP Partyband boeken

Pop, Rock, Funk tot Dance. Deze dynamisch coverband brengt een ieder aan het dansen!

€ 2100 - € 3360
Two Delight
100% match

Two Delight

37 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 775 - € 1475
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

5 Beoordelingen

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!

€ 1495 - € 3995
Coverband Amsterdam | Snel voor u geregeld
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Coverband Amsterdam

Coverband Amsterdam? Evenses heeft het

Wilt u een coverband boeken in Amsterdam? Of u nu een groot of klein budget heeft, wij verzorgen voor u de leukste Coverband Amsterdam voor uw feest, evenement, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag. Bekijk hier de mogelijkheden. Voor de bruiloft en het huwelijksfeest kunt u bij Evenses allerlei muziek en bands huren.

Het leukste is natuurlijk een coverband Amsterdamse afkomst, gewoon, lekker uit de Jordaan. Een Coverband Amsterdamse afkomst is dan ook zeker te vinden op onze website. Voor elk genre is er wel een coverband te vinden uit Amsterdam.

Coverband Amsterdam, voor elk genre

Zoekt u een band in Amsterdam, coverband Amsterdam bij Evenses spelen in elk soort genre. Zij hebben vaak een breed aanbod in repertoire en kunnen van elke avond een feest maken. Hieronder volgen een aantal genres van Amsterdam coverband.

Jazz coverband Amsterdam

Bent u op zoek naar een leuke jazz coverband Amsterdam? Zoekt u dan niet verder. Vele Amsterdam coverbands spelen jazz en pingelen met gemak de hele avond de heerlijke jazz deuntjes voor uw feest. Neem vooral een kijkje op onze jazz coverband Amsterdam pagina.

Pop coverband Amsterdam

Liever de hele avond pop liedjes van nu en vroeger van een coverband Amsterdam? Ook daar is een zeer ruim aanbod in te vinden bij Evenses. Elke coverband Amsterdam speelt voor u de leukste pop hitjes om de hele avond los te gaan.

pop coverband amsterdam.webp

Allround coverband Amsterdam

Veel coverband Amsterdam zijn allround, zij spelen hitjes van vroeger in nu in bijna alle soorten genres. Zowel uw ouders als uw kinderen zouden kunnen genieten van een allround coverband Amsterdam. Evenses heeft een heel ruim aanbod in coverbands.

Rock coverband Amsterdam

Een rock coverband Amsterdam kan ook een echte toevoeging zijn aan uw feest. Queen, the Beatles, U2, muziek van al deze bands en vele andere zal tijdens jullie feest de gasten vermaken.

rock coverband amsterdam.webp

Coverband Amsterdam voor uw evenement boeken

Wilt u een coverband Amsterdam boeken voor uw feest? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze event specialisten. Zij zullen uw favoriete coverband Amsterdam voor u boeken of helpen in de zoektocht naar de ideale coverband Amsterdam voor uw evenement.

  • Vul het contactformulier in of bel naar 085-7920202 voor het boeken van een coverband Amsterdam
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.