Joyful is een kleine, akoestische band met een verrassend vol geluid.

Ze zijn zeer flexibel in hun repertoire: van sfeervolle easy-listening tot rock, dance en de nieuwste pop-hits. De mogelijkheden zijn daarom erg flexibel,. Zo is het mogelijk Joyfull te boeken met extra bassist of als Joyfull x-Large met een bassist en Sax. Naar dat deze band, bestaande uit louter professionals, erg veelzijdig is, zijn ze ook nog eens heel betaalbaar. U kunt een deel van hun repertoire hier onder aan de pagina vinden.

De bandleden hebben jarenlang ervaring in de muziek en hebben gespeeld met nationale en zelfs internationale acts. De zangeres heeft een eigen zang en dansschool. Door diverse optredens zijn ze goed afgestemd op elkaar. Zij hebben een muzikale klik die zij goed weten om te zetten naar een leuke sfeer. De band bestaat uit drie personen die samen een passie delen voor de muziek. Deze live coverband bestaat uit een zangeres, een gitarist en percussionist. Als toevoeging kunt u eventueel kiezen voor een live saxofonist of een extra bassist voor een nóg vollere sound. Aan de hand van jouw wensen en voorkeuren zullen zij hun optreden verzorgen.

Wilt u Joyful boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement, of borrel? Deze act is via Evenses te huren voor uw festival en verjaardag. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden,