Acoustic Flavour is een sfeervolle band. Als akoestisch duo weten ze de mooiste liedjes van artiesten als Adele, Amy Winehouse, Aretha Franklin en Bill Withers te kunnen omvormen in een toegankelijke mix van verschillende muziekstijlen als latin, pop, soul en invloeden van flamenco. De bezetting van het duo bestaat uit een soulvolle zangeres en een gitarist. Ze verzorgen met hun smaakvolle achtergrondmuziek een feestelijke, maar ook een intieme sfeer op uw bruiloftsfeest, receptie, verjaardagsfeest, ceremonie of andere evenementen.

Dit muzikale duo is ook te boeken in combinatie met een contrabassist en/of percussionist, wat het duo tot een voltallige band maakt met een zuidelijke flair en passie. Dit bandje of duo is nu voordelig en voor een scherpe prijs bij Evenses in te huren voor uw bruiloft, feest, bedrijfsfeest, receptie, diner of een ander soort evenement.

Wilt u meer informatie over het duo of de samenstelling met de percussionist en/of contrabassist, wat het duo tot een sfeervolle band maakt? Neem gerust contact met ons op en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor de Acoustic Flavour!