Skinny Boy & Curly Sue boeken?

Skinny Boy & Curly Sue horen bij elkaar als Bonnie & Clyde! Met ‘modern vintage music’ zingen en spelen zij hun hele gevoelsleven.  Het duo speelt en zingt Jazzy covers van moderne artiesten als Ed Sheeran, Caro Emerald, Justin Bieber, Britney Spears en The Baseballs. Daarbij performen ze ook nummers van Frank Sinatra en Tony Bennett. Het duo heeft improvisatietalent en kan met een knipoog nummers verhalend aan elkaar spelen.

Skinny boy & Curly Sue boeken

De show van Skinny Boy & Curly Sue bestaat niet alleen uit zingen, maar is meer dan dat! Woorden die aansluiten bij hun optredens zijn: swingend, classy, humoristisch, improvisatie. Het duo is flexibel en staat open voor verzoek nummers. Daarnaast passen zij zich ook aan naar uw wensen.

Boekingen Skinny Boy & Curly Sue

Dit unieke duo zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Heeft u zin om heerlijk te dansen en te genieten bij dit romantische duo, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boek Skinny Boy & Curly Sue voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Ze zijn ook te boeken met volledig versterkte band. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.