Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek
Kim begon al met zingen en viool spelen toen ze net vier jaar oud was. In 2002 won ze met het 'Kinde...
Lees meer

4,9 (44 Beoordelingen)
€ 845 - € 1795
Two Delight
100% match

Two Delight

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!
Allround duo die altijd de juiste snaar raakt, laat u verrassen! Bent u op zoek naar een geweldig allround duo voor uw ju...
Lees meer

4,9 (37 Beoordelingen)
€ 775 - € 1475
Violist Julian
100% match

Violist Julian

Deze violist is voor iedere gelegenheid te boeken!
Violist Julian biografie Sinds hij een kind was heeft Julian de viool gespeeld. Geboren en getogen in Colombia en naar Nederland verhuisd...
Lees meer

€ 495 - € 1155
violist boeken receptie bruiloft feest violiste huren.jpeg
1/6
Violiste
Violiste
100% match

Violiste

De violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.
Prettig in het gehoor liggende klassieke muziek. Onze violistes kunnen op de achtergrond spelen of als ce...
Lees meer

4,9 (12 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Utrecht

Utrecht is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. De stad is makkelijk bereikbaar door zijn neutrale ligging, waardoor er veel evenementen worden georganiseerd in deze stad.

Bekende locaties in Utrecht zijn natuurlijk Tivoli Utrecht, Fabrique Utrecht en Jaarbeurs Utrecht. Ook kent Utrecht vele bekende festivals als Soenda Utrecht, Bevrijdingsfestival Utrecht en Zomerkriebels.
Daarnaast staat deze stad ook bekend om de Herman Brood Academie. Op deze bijzondere school kunnen muzikale talenten zich compleet ontwikkelen tot een professionele artiest. Veel van de Herman Brood (pop)Academie afgestudeerde artiesten hebben zich bij ons aangesloten en leveren onze klanten kwaliteit en een succesvolle avond.

Verder zijn er ook veel dingen om te doen in Utrecht. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere musea zoals het Nijntje Museum en het Spoorwegmuseum. Utrecht is ook nog eens een groene stad, met vele parken om te bezoeken. Zo is er het Pandhof bij de Domtoren, Park Lepelenburg & Wilhelminapark, Amelisweerd & Rhijnauwen en de Utrechtse Botanische Tuinen.

Utrecht barst van het muzikale talent, bijvoorbeeld bekende Utrechtse artiesten zoals Kensington, Fedde Le Grand en Claudia de Breij.

Artiesten en entertainment boeken in Utrecht

Wanneer u een bruiloft, feest of evenement gaat organiseren in Utrecht staan wij graag klaar om u te helpen zoeken naar het geschikte Utrechtse entertainment. Evenses Entertainment is al jaren actief in zowel Utrecht als de rest van Nederland. Dit geldt voor privé evenementen, maar ook zakelijke gelegenheden. Bent u op zoek naar een coverband voor uw bruiloft of een bekende artiest voor uw bedrijfsfeest? Dan bent u bij Evenses Entertainment aan het juiste adres.

Met ons brede aanbod aan bekende zangers, zangeressen en DJ's, verschillende bands en spectaculaire acts kunt u altijd geschikt entertainment boeken voor uw gelegenheid. Al onze artiesten zijn geselecteerd op professionaliteit, kwaliteit, enthousiasme en ervaring. Mede hierdoor kunnen wij als entertainment bureau garanderen dat al onze acts professioneel zijn en garant staan voor succes op uw bruiloft, evenement of personeelsfeest.

Soorten Utrechts entertainment

Bekende Artiest Utrecht

Over heel het land wonen er bekende artiesten. Ook Utrecht barst van het talent, het is dan ook niet voor niets dat een aantal bekende artiesten de Domstad hun thuis mogen noemen. Denk hierbij aan zangers, zangeressen, DJ's, bands en rapper Utrecht. Zowel Kensington, Claudia de Breij en Tony Junior zijn bekende Utrechtse Artiesten.

bekende artiest utrecht, utrecht artiesten, artiesten utrecht, rapper utrecht, rapper Utrecht, rapper utrecht rapper utrechts, rapper utrechts, utrecht rapper, utrecht rapper

DJ Utrecht

De Domstad Utrecht kent een paar van de grootste DJ's. Denk hierbij aan Headhunterz, Fedde le Grand en Nicky Romero. Gaat u binnenkort trouwen, geeft u een groots bedrijfsfeest of bent u bijna jarig? Met DJ Utrecht wordt elk soort feest een gegarandeerd succes. Bij Evenses Entertainment kunt u zowel bekende DJ's als minder bekende DJ's boeken om uw avond naar het hoogste niveau te brengen.
DJ Utrecht, DJ Utrecht, DJ Utrechts, DJ Utrechts, DJs Utrecht, DJs Utrecht, Utrecht DJs, Utrecht DJs, Utrecht DJ, Utrecht DJ.jpg

Coverband Utrecht

Naast dat Utrecht het thuis is van veel bekende artiesten, DJ's en grote bands zoals Kensington zitten er ook veel coverbands. Coverbands zijn een zeer geschikt entertainment voor elk soort feest, neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Coverband PLUSH of The Party Mix Band. Boek nu coverband Utrecht voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest.

Band Utrecht, Band Utrecht, Band Utrechts, Band Utrechts, Utrecht band, Utrecht band, coverband utrecht, coverband utrecht, coverband utrechts, coverband utrechts, Utrecht coverband.jpg

Act boeken uit Utrecht

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Utrechtse artiesten, Band Utrecht, DJ Utrecht, Zanger/Zangeres Utrecht of Rapper Utrecht? Bekijk dan eens de muzikanten bij Evenses en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw favoriet. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. We helpen u graag met uw vragen over het boeken van entertainment op uw event in Utrecht.

Bij Evenses kunt u onder andere:
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar