Tony Junior boeken

Tony Junior is zowel in de muziekwereld als in de tv-wereld geen onbekende. Zo deed hij mee aan Expeditie Robinson, had hij een eigen realityserie met zijn vader en deed hij mee aan het jachtseizoen van Stuk TV. Maar ook in de muziekwereld laat Tony Junior van zich spreken.

Tony Junior boeken kosten .jpg

Biografie Tony Junior

Tony Junior is in een muzikale familie opgegroeid. Zijn vader is namelijk drummer geweest en zelf startte hij zijn muzikale carrièreook als drummer. De band ging uit elkaar en Tony stapte over van rock naar house muziek. Na zijn remake van het nummer loesje ging zijn carrière in een sneltrein. Zo werkte hij samen met artiesten als; Dj Ghost, Steve Aoki, Dropgun en Tiësto.

Tony Junior boeken

Wlt u Tony Junior boeken voor uw feest of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenement of bedrijfsfeest. Vul het offerteformulier of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Tony Junior boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Tony Junior boekingen bekend als een groots feest spektakel.