1 filter
Sorteer op: Relevantie
Kosso
100% match

Kosso

Kosso boeken voor uw feest of gelegenheid

prijs op aanvraag
Ismo
100% match

Ismo

Ismo boeken voor uw evenement!

prijs op aanvraag
Big2 boeken
100% match

Big2 boeken

Big2 zorgt met zijn uitgebreide muziekcarrière altijd voor een spektakel!

prijs op aanvraag
Sxteen boeken
100% match

Sxteen boeken

Boek rapper Sxteen voor uw feest of festival nu bij Evenses!

€ 1250 - € 2500
Boek een rapper Amsterdam bij Evenses | Amsterdam rapper
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Rapper Amsterdam boeken

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland met meer culturen dan waar ook in Nederland. Met bijna één miljoen inwoners valt er voor ieder, groot of klein, Hollands of Surinaams wel een artiest te vinden uit Amsterdam waar diegene fan van is. Naast de vele volkszangers brengt onze hoofdstad ook steeds meer Rapper Amsterdam voort.

Deze rapper Amsterdam staan wekelijks op de grootse festivals, feesten en andere soort evenementen. Zij reizen zo naar meer dan tien shows per dag en breken record na record met hun nieuwe albums.

lil - rapper amsterdam.webp

Lil Kleine - Rapper Amsterdam

Misschien wel de bekendste rapper Amsterdam van het moment. Lil Kleine aka Jorik Scholte. Deze jonge rapper is al sinds dat hij een straatschoffie uit de Jordaan was aan het rappen. Tuig van de Richel was een van zijn eerste viral nummers. Niet veel later werd hij enorm bekend door 'Drank & Drugs' uit te brengen samen met Ronnie Flex

De rapper Amsterdam staat er bekend om veel geld uit te geven aan dure horloges, dure kleding en heel veel champagne. Hij geniet met volle teugen van zijn verdiende geld. Lil Kleine wordt door vele opkomende rapper Amsterdam als een voorbeeld gezien.

De Jeugd van Tegenwoordig - Rapper Amsterdam

De verreweg bekendste hiphop groep van Nederland. De Jeugd domineert al vele jaren binnen deze scene. Zij hebben in 2019 nog het olympisch stadion uitverkocht met een spectaculaire show.

Menig Nederlander kan meezingen met hun hits 'Sterrenstof', 'Watskeburt' en 'Get Spanish'. Deze vier mannen weten dan ook van elk feestje een groots succes te maken. Willie, Fjieze Fur en Faberyoyo zingen, springen en dansen het hele podium over onder de muziek van producer Bas Bron.

sef - rapper amsterdam.webp

Sef - Rapper Amsterdam

Sef loopt al een tijdje mee in de hiphop scene. Veel zien hem als een van de grondleggers van de huidige hiphop scene. Als rapper Amsterdam staat hij op vele festivals en staat bekend om zijn geniale muziekuitspattingen.

In het afgelopen decennia heeft hij meerdere prijzen en hits op zijn naam mogen schrijven. Hij blijft een rapper Amsterdam en een voorbeeld voor velen.

Sevn Alias - Rapper Amsterdam

Sevn is niet alleen een rapper Amsterdam, Sevn speelt ook een hoofdrol in de serie Mocro Maffia. Maar Sevn is absoluut wel bekend geworden als rapper Amsterdam. Sevn is erg bekend onder de jeugd van Amsterdam.

Sevn Alias staat op elk groot festival van Nederland en scoort hit na hit met zijn liedjes. Zijn hit 'Gass' Is voor velen nog steeds een van zijn beste liedjes die hij ooit heeft uitgebracht.

Rapper Amsterdam boeken

Deze rapper Amsterdam zijn voor alle soorten evenementen te boeken. Voor uw festival, feest of bedrijfsfeest maar ook zeker voor uw bruiloft mocht u dat willen. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met Evenses en wij zullen uw evenement tot een groots succes maken met de hulp van een rapper Amsterdam

  • Rapper Amsterdam boeken via Evenses | 020-2600044
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.