Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek
Kim begon al met zingen en viool spelen toen ze net vier jaar oud was. In 2002 won ze met het 'Kinde...
Lees meer

4,9 (44 Beoordelingen)
€ 845 - € 1795
Two Delight
100% match

Two Delight

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!
Allround duo die altijd de juiste snaar raakt, laat u verrassen! Bent u op zoek naar een geweldig allround duo voor uw ju...
Lees meer

4,9 (37 Beoordelingen)
€ 775 - € 1475
Violist Julian
100% match

Violist Julian

Deze violist is voor iedere gelegenheid te boeken!
Violist Julian biografie Sinds hij een kind was heeft Julian de viool gespeeld. Geboren en getogen in Colombia en naar Nederland verhuisd...
Lees meer

€ 495 - € 1155
violist boeken receptie bruiloft feest violiste huren.jpeg
1/6
Violiste
Violiste
100% match

Violiste

De violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.
Prettig in het gehoor liggende klassieke muziek. Onze violistes kunnen op de achtergrond spelen of als ce...
Lees meer

4,9 (12 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Noord Holland

Noord Holland is één van de twaalf provincies in Nederland, bestaand uit 48 gemeentes, in totaal 2,7 miljoen inwoners en Haarlem is de hoofdstad van de provincie. In Noord Holland ligt ook de hoofdstad van Nederland, Amsterdam en vele bekende namen uit de muziek wereld komen uit Noord Holland. Als we aan Noord Holland denken kunnen we Amsterdam niet vergeten, internationaal de meest bekendste stad van Nederland. In Amsterdam zijn er veel verschillende bezienswaardigheden, zoals musea, evenementen locaties en toeristische hotspots. Maar we kunnen onze bekende artiesten ook niet vergeten die uit Amsterdam komen, zoals de iconische André Hazes, René Froger, Rob de Nijs, Stef Bos en onze Eurovisie Songfestival kanidaat Douwe Bob. Als u aan Jan Smit denkt, denkt u ook gelijk aan Volendam. Volendam ligt ook gelegen in Noord Holland en vele bekende Nederlandse artiesten komen hier vandaan. Daarnaast is Volendam ook een echte toeristen trekker met vele bezienswaardigheden en oer Hollandse kledendracht.

[Evenses Entertainment]("Bands, DJ, shows boeken in Noord Holland") is al jaren actief in Noord Holland en in meerdere steden in Nederland, zoals Amsterdam, Weesp, Purmerend en Hoorn. Zowel voor entertainement op privé feesten als zakelijke evenementen in Noord Holland kunt u bij ons terecht. Zoekt u een geschikte band, DJ of bekende artiest voor uw feest, bruiloft of personeelsfeest? Dan bent u hier op het juiste adres. Bekijk ons aanbod van verschillende bands, DJ's, spectaculaire shows en bekende artiesten om te boeken voor uw feest, bruiloft of personeelsfeest. Al onze artiesten zijn geselecteerd op professionaliteit, kwalitieit, enthousiasme en ervaring. Mede hierdoor kunnen wij als entertainment bureau met trots zeggen dat al onze acts, shows en muzikanten professioneel zijn en garant staan voor een succes op uw bedrijfsfeest, evenement of bruiloft. Op het gebied van entertainment heeft ons team van event specialisten veel ervaring en zijn ook u graag van dienst om van uw evenement, bruiloft of verjaardagsfeest een succes te maken.

DJ's, coverbands, shows of acts boeken in Noord Holland

Heeft u vragen over het huren van coverbands, DJ's, shows of acts in Amsterdam, in geheel Noord Holland of in andere bekende steden, zoals Alkmaar, Hilversum of Amstelveen? 7 dagen per week kunt u contact met ons opnemen. Ons team staat u graag te woord om u te adviseren of om uw vragen te beantwoorden over het inhuren van artiesten in Noord Holland.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar