Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Two Delight
100% match

Two Delight

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo! Bekijk de foto's en video's hier! Lees meer

4,9 (38 Beoordelingen)
€ 775 - € 1475
The Cappuccino's
100% match

The Cappuccino's

Een akoestisch duo met twee rasartiesten. Ze spelen muziek met veel humor en interactie.
Dit leuke, vrolijke en akoestische duo speelt op ieder feest, bruiloft of bedrijfsfeest. De bezetting...
Lees meer

4,8 (39 Beoordelingen)
€ 795 - € 1510
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek
Zangeres-Pianiste Kim is een echte geboren zangeres en professionele getalenteerde pianiste die sfee...
Lees meer

4,8 (45 Beoordelingen)
€ 975 - € 2240
Spaanse Zanger-Gitarist Juan
100% match

Spaanse Zanger-Gitarist Juan

Deze ervaren zanger heeft zijn stem in 3 talen over de hele wereld laten horen
Zanger-Gitarist Juan is een ervaren zanger die zichzelf al 10 jaar begeleidt met zijn gitaar. Hij heeft dan ook...
Lees meer

4,9 (10 Beoordelingen)
€ 695 - € 1195
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Artiestenbureau Evenses

Artiestenbureau aan het zoeken die alles van de administratie tot de organisatie van het optreden voor u regelt? Dan bent u bij ons, artiestenbureau Evenses op de juiste plek. Wij als artiestenbureau verzorgen professioneel entertainment van hoge kwaliteit en tegen scherpe prijzen in heel Nederland en België. Als artiestenbureau zijn wij werkzaam in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Brabant, Limburg en alle andere locaties door het hele land. Wij zijn het artiestenbureau dat voor u het contact regelt, maar er ook voor zorgt dat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan. Zo zijn wij als allround artiestenbureau in te schakelen voor het boeken van alles van DJ's tot Solisten en catering tot lichtinstallaties. Wij verzorgen entertainment voor elk soort gelegenheid. Voor uw bruiloft, diner, bedrijfsfeest, receptie, ceremonie, studentenfeest, u kunt het zo gek nog niet bedenken of artiestenbureau Evenses kan het voor u regelen.

Artiestenbureau.jpg

Wij, als één van de artiestenbureaus die de focus het meest legt op service van A tot Z verzorgen entertainment voor iedereen die het nodig heeft. Wij willen een complete ervaring bieden aan iedereen die ons inschakelt als artiestenbureau. Boekingsbureau Evenses verzorgt ongeveer alles; van fotohokjes, bands en casinotafels tot typetjes, goochelaars en zelfs vuurshows.

Waarom ons artiestenbureau inschakelen?

Wij streven er altijd naar om als artiestenbureau uw entertainment perfect te verzorgen. Zo kiezen wij artiesten voor ons artiestenbureau uit op uitstraling, kwaliteit en professionaliteit. Wij kennen al onze artiesten goed en houden de banden warm om zo er zeker van te zijn dat wij, maar ook onze artiesten de kwaliteit afleveren die u verwacht voor op uw gelegenheid. Artiestenbureau Evenses werkt nauw samen met haar artiesten, de meeste kennen wij al jaren. Dit zorgt er onder andere voor dat de samenwerking tussen artiestenbureau Evenses en de artiest goed is en dit voor u betekent dat bij het inschakelen van ons als artiestenbureau er geen zaken over het hoofd gezien worden.

Daarnaast werken wij als artiestenbureau met beloften aan onze klanten, die artiesten huren. Zo garanderen wij altijd bij een afzegging dat er een gelijkwaardige of betere back-up beschikbaar is, dat is namelijk wel zo fijn als uw feest gepland is en een geboekte artiest mocht afzeggen. Daarbovenop zijn wij als artiestenbureau 24/7 bereikbaar om er zeker van te zijn dat alle boekingen vlot en soepel verlopen wanneer onze normale kantoortijden al voorbij zijn. Wij als artiestenbureau beloven ook aan u geen onverwachtse of verstopte kosten te rekenen, u krijgt een offerte en meer dan de prijs die daarop staat gaat het niet worden. Zo kunt u met een gerust hart na uw gelegenheid nog even nagenieten, zonder administratieve rompslomp.

Artiestenbureaus.jpg

Alle soorten entertainment in één artiestenbureau

Wat ook één van de vele gemakken is die wij u bieden als artiestenbureau, is dat bij ons eigenlijk uw hele gelegenheid in één keer voorzien kan worden van entertainment, aankleding, catering en zaken als decoratie. Wij bieden alles apart aan op onze artiestenbureau website, maar hebben ook de mogelijkheid complete events voor u te regelen. Kies een thema uit, doe een belletje en wij gaan aan de slag.

Op zoek naar iets specifieks? Dat is ook altijd mogelijk op onze artiestenbureau website. Kies de categorie uit waar u naar op zoek bent, zoals bijvoorbeeld bands, DJ's of techniek en vraag een offerte aan. Of u nou een festival organiseert en een artiestenbureau zoekt die de contacten heeft liggen bij de bekende artiesten of jullie trouwdag aan het organiseren zijn en nog op zoek zijn naar een artiestenbureau waar de perfecte pianist te vinden zal zijn.

 • Artiestenbureau Evenses
  Duidelijkheid is bij ons als uw keuze voor een artiestenbureau het allerbelangrijkst. Daarom krijgt u bij ons altijd een all-inclusive prijs. Er zijn geen verrassingen of extra kosten achteraf. De all-inclusive prijs bevat zaken als licht, geluid, artiest, reiskosten en alles daar om heen. Of u nu een bekende Nederlandse zangeres, Vlaamse zangers, Brabantse of Limburgse muzikanten boekt, artiestenbureau Evenses maakt het in orde voor u.

artiesten boeken.jpg

Het artiestenbureau voor de toegewijde creatievelingen

Artiestenbureau Evenses werkt zo goed voor de klant, omdat wij ook veel waarde hechten aan de relatie met onze leveranciers. Daarom zijn wij ook voor de leveranciers de beste keuze tussen alle artiestenbureaus. Wat wij aan u als potentiële artiest kunnen bieden, is een veel grotere afzet door middel van een goede vindbaarheid op het internet. Ons artiestenbureau loopt voorop in de marketing en dit willen wij graag met u als artiest delen. Zo verwachten wij geen grote toezeggingen in de gages, wordt de administratie en het klantcontact tot in de puntjes geregeld door ons als artiestenbureau en kan u als artiest zich focussen op het belangrijke, namelijk de ontwikkeling van uw creatieve kunsten en het optreden.

Wij houden ons altijd aangeraden als potentiele keuze voor een nieuwe artiestenbureau. Wij weten immers als geen ander dat een breed aanbod onze klanten een betere ervaring van hun gelegenheid bieden. Het enige wat artiestenbureau Evenses van u verwacht als entertainer is kwaliteit, ervaring en een representatief voorkomen. Daarnaast is een goede facturering, apparatuur en vervoer het enige wat wij als artiestenbureau verder nog verwachten en dan is de rest aan ons. De interesse opgewekt om eens te gaan kijken naar mogelijkheden tot samenwerking? Lees hier verder wat boekingsbureau Evenses voor u kan betekenen!

Artiestenbureau FAQ

Hoe werkt een aanvraag bij artiestenbureau Evenses?

Een vrijblijvende aanvraag indienen bij ons als artiestenbureau is zeer eenvoudig. Zo kunt u op onze website op zoek naar het entertainment wat u wilt en dan de beschikbaarheid checken door op de knop te drukken. Het enige wat wij willen weten is de datum, type gelegenheid, aantal gasten, speelduur en locatie, wij doen de rest!

Welke garanties bieden jullie bij een boeking?

Artiestenbureau Evenses garandeert altijd dat er een all-inclusive prijs geboden wordt, 24/7 bereikbaarheid, passende vervanging bij het onverwachts uitvallen van een optreden en uitsluitend professionele artiesten. Daarnaast zal u in contact gebracht worden met één van onze event specialisten die dan uw persoonlijk contact voor alles omtrent uw gelegenheid zal zijn.

Hoe kies ik de juiste artiest uit bij jullie als artiestenbureau?

Door te filteren op categorie en andere specifieke zaken op onze website, kunt u zeer eenvoudig de passende vorm van entertainment bij ons artiestenbureau vinden. Komt u er even niet uit, maar u weet wel in wat voor sfeer u zoekt? Neem dan contact met ons op via de mail of de telefoon en wij gaan samen met u op zoek naar de beste opties.

Wat voor totaalpakketten bieden jullie aan?

Wij zijn altijd bereid een op maat gemaakt entertainment pakket voor uw gelegenheid te maken. Zo kunnen wij voor u de hele line-up in elkaar zetten of bijvoorbeeld alles van catering tot decoratie regelen. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem dan een kijkje bij onze complete events, dan krijgt u een voorproefje wat wij als artiestenbureau allemaal kunnen regelen.

Hoe wordt de Buma/Stemra geregeld bij jullie artiestenbureau?

De Buma/Stemra kosten zullen altijd meegenomen worden in onze offerte, wanneer het toepasbaar is. Zo valt er niet in één keer een nog een extra rekening bij u op de mat. Vaak zijn deze kosten ook niet toepasbaar en door ons artiestenbureau in te schakelen weet u dat het goed geregeld wordt.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar