Koningsdag

Wat te doen op Koningsdag?

Op Koningsdag zijn vele activiteiten te beleven. Het maakt niet zozeer uit waar u in Nederland woont, met Koningsdag valt eigenlijk altijd wel iets te doen. Hieronder staat een lijstje met een aantal activiteiten die je kunt ondernemen om een gezellige en vooral leuke Koningsdag te hebben. Denk hierbij aan door op koningsdag verschillende artiesten te boeken. Wij bij Evenses bieden u de mogelijkheid om uit vele artiesten een keuze te maken en er zo dus een geslaagd feest van te maken.

Eigen feest organiseren!

Een eigen feest organiseren op Koningsdag. De koning is jarig en dat kun je natuurlijk vieren met al uw vrienden en familie. Belangrijk bij het organiseren van een eigen feest is natuurlijk de muziekkeuze. Hier bij Evenses kunnen wij u allerlei entertainment aanbieden. Denk hierbij aan bandszangers en solisten, maar wij bieden ook een verlichte dansvloer en diverse acts aan. Voor uw zelf georganiseerde Koningsdag feest of Koningsnacht feest, kijk hieronder het aanbod en boek uw bijpassende artiest of act!

Koningsdag Festivals

De koning die is jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden. Nederland staat al bekend om zijn vele festivals, maar met Koningsdag komt daar toch ook nog een schepje boven op. Denk hierbij aan Kingsday festival, Slam FM Koningsdag, Oranjebloesem, Loveland van Oranje en nog veel meer! De festivals zijn een echte beleving, zo staan er verschillende top dj's op het podia en worden er allerlei confetti kanonnen afgeschoten. Het is dan ook wel een echte belevenis om met duizenden mensen te springen op allerlei soorten muziek!

Rommelmarkten op Koningsdag

Veel oude troep verkopen, dat is waar veel mensen vroeg voor opstaan op Koningsdag. De zolderkamer even leeg halen en vroeg naar het park of afgesproken locatie. Hier zet je jouw kraampje op en de verkoop kan beginnen. Een kleine tip voor het verkopen van jouw spullen. Zet nooit de prijs bij de spullen die je wilt verkopen. Hierdoor blijven mensen geïntresseeerd en zullen ze vragen om de prijs, hierdoor kun je gaan beginnen met onderhandelen!

Koning opzoeken

Elk jaar bezoekt de koning met zijn familie een bepaalde stad of dorp. Als trouwe fan van het koningshuis kun je hier dus bij zijn. In 2019 zal koning Willem-Alexander en koningin Maxíma. In Amersfoort zal het koningshuis allerlei activiteiten doen die de bewoners van Amersfoort hebben verzonnen.

Bij ons kunt u diverse artiesten boeken voor uw koningsdag feest of koningsnacht. Bekijk hieronder ons aanbod!

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar