De Mureau Show boeken

Dit duo bestaat uit twee broers met beiden een grote passie voor muziek. Jarenlang hebben de heren los van elkaar gedraaid in verschillende clubs en op evenementen in Utrecht en Amsterdam.

Beiden zijn ze gestart met draaien in een café in Utrecht. Daar hebben de broers geleerd om een veelzijdig publiek urenlang in beweging te houden door middel van herkenbare hitjes, guilty pleasures en verassende classics. Van 80's, 90's, top40, Nederlands, disco tot hiphop en R&B: altijd aanstekelijke, toegankelijke muziek met een hoog energie niveau. Samen met iedereen een mooie avond maken en daarna met een glimlach naar huis. U kunt natuurijk ook uw wensen en verzoek nummers van te voren bespreken met de broers.

Om u een beter beeld te geven wat voor muziek er wordt gedraait hebben de heren een Spotify playlist gemaakt met ongeveer 300 nummers uit verschillende genres. De lijst heet: 'Mureau Show'.

De broers hebben al eerder opgetreden in Amsterdam AIR - Bloomingdale - Panama Club - Westerunie - Hotel Arena - Roest - Supperclub Cruise - Pakhuis Utrecht - Central Studios - Club Monza Utrecht.

Ps. Als u een feestje geeft op de 4e verdieping zijn de broers ook te boeken als '2 brothers on the 4th floor' :).

Boekingen van De Mureau Show

Wilt u De Mureau Show boeken voor uw feest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest . Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw [/gelegenheid).