Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Party Animals boeken
100% match

Party Animals boeken

Party Animals hebben altijd zin in een feestje!
Boek de Party Animals voor uw Evenement Wil je je evenement opwindend en onvergetelijk maken? Boek de Party Animals, het ultieme feestensembl...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
€ 2995 - € 3995
DJ WEF
100% match

DJ WEF

Vrouwelijke DJ WEF boeken voor uw feest
DJ WEF, die in haar dagelijks leven Wafae Kefi heet, word beschouwd als een succesvolle nieuweling in de DJ-scene. Als 19-jarige feestfanaat was ze vaa...
Lees meer

4,7 (7 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bekende DJ boeken

Bekende DJ boeken voor een geweldige dag? Gaan jullie eindelijk trouwen en zijn jullie op zoek naar dé perfecte manier om alle genodigden helemaal uit hun dak te laten gaan? Komt het jaarlijkse buurtfeest in de zomer er weer aan en wil u en de buurtvereniging er een super memorabel feestje van maken met een bekende DJ? Of wordt uw zoon binnenkort 21 en wilt u hem hiervoor verrassen met een gigantische party buitenshuis? Heeft u er wel eens over nagedacht om een bekende DJ te boeken voor het feest of evenement dat u gaat organiseren? Het boeken van een bekende DJ zal verzekerd hetgeen zijn dat van een leuk feestje een onvergetelijk knalfeest maakt!

Had u nog niet gedacht aan de mogelijkheid om een bekende DJ te boeken voor jouw feest of er zelfs niet bij stilgestaan dat dit wel eens een optie voor jou zou kunnen zijn? Het boeken van een artiest of een bekende DJ is echt niet alleen voorbehouden voor de organisatoren van grote feesten en festivals. Veel bekende Nederlandse DJ's zijn bereid op te treden bij particuliere feesten of evenementen. Welke muziekstijl er ook bij het feest past wat u organiseert, onze bekende DJ's weten van elke gelegenheid een absoluut knalfeest te maken. Van hardstyle en techno tot house en authentieke feestmuziek, binnen ieder genre bestaan er wel bekende dj namen die uw gasten bekend voor zullen komen. Dit zorgt er ook voor dat het boeken van een bekende DJ een uitstekende optie kan zijn voor een heel gevarieerd aantal soorten gelegenheden, van verjaardagen en bruiloften tot bedrijfsevenementen en festivals.

Bekende DJ.jpg

Hoe kan ik een bekende DJ inhuren?

Bekend of niet, het blijft natuurlijk wel van belang dat de bekende DJ die u boekt ook goed past bij het feest of evenement dat u gaat organiseren. Zo zorgen vele bekende DJ's gegarandeerd voor een knallende clubavond met z'n relaxte EDM sound gecombineerd met zijn bekende geluiden, maar zal hij nogal tegenvallen als je eigenlijk naar hardcore of house op zoek bent tussen de bekende dj's. Stel u wilt een heel uiteenlopend feestje, dan is het boeken van de bekende allround DJ een echte aanrader, hem kunt u inschakelen voor de echte hitjes, maar staat ook klaar om diep in de nacht zijn techno platen tevoorschijn te halen. dan is Het is zonde om de tijd, moeite, én budget te besteden om een van onze bekende DJ's te boeken die uiteindelijk geen toegevoegde waarde blijkt te hebben voor uw gasten. Om die reden is het over het algemeen wel nuttig om al een idee te hebben van de bekende DJ die je leuk lijkt en het soort muziek dat je graag wil horen op jouw feest, alvorens een bekende DJ te boeken. Het feest moet een bepaald genre hebben en wanneer dan de bekende dj gaat optreden moet iedereen er wel naar uitkijken, de gasten willen meteen hebben: voor dit genre is deze dj bekend.

Alleen bij Evenses heb je directe toegang tot honderden bekende DJ's die geboekt kunnen worden voor het feest of evenement dat u organiseert. Van meer nationale toppers tot internationale sterren, het aanbod is echt heel uitgebreid. Dat is natuurlijk ideaal voor wanneer u het perfecte feest wil organiseren en daarvoor een bekende DJ wilt boeken, al wordt het proces van zoeken en boeken er niet makkelijker op. U kunt bij Evenses bekende DJ's boeken, zoals Mental Theo, Armin van Buuren, Rob Black, Nick Vall, Le Boy , DJ Bombastic, Jay Hardway , Lost Frequencies, Joost van Bellen, Pyrodox, Diaz en Bruno, DJ Stone of Bakermat, DJ Tiesto, Dennis van der Geest of Benny Rodrigues.

Wat gaat er samen met een bekende DJ inhuren?

Wanneer de keuze groot is, is het moeilijk om uw favoriet uit onze lijst met bekende dj's te boeken. Alleen wil dat overigens niet zeggen dat het boeken van een bekende DJ moeilijk hoeft te zijn. Bij Evenses beschikken we namelijk over een uitgebreid portfolio bekende DJ's die wij al talloze keren geboekt hebben voor uiteenlopende gelegenheden.

Alles afstemmen met het management, terwijl u ook bezig bent met andere organisatiebezigheden voor uw gelegenheid. Vaak als u in contact komt met bekende DJ's is er een hele waslijst aan wensen waaraan voldaan moet worden. Een goed voorbeeld hiervan is de rider die bekende DJ's aanleveren. In de rider staat bijvoorbeeld wat er qua geluidsuitrusting aanwezig moet zijn op het feest, wat de verwachtingen zijn, maar ook persoonlijke wensen van de bekende DJ.

Informatie over bekende DJ's boeken

Daarnaast kan het contact soms moeizaam verlopen, want wij bieden ook bekende DJ's die geen management hebben en zelf hun boekingen regelen. Voor het gemak van dit contact staan wij altijd klaar om u te helpen met het vinden van bekende dj's. Die expertise en die contacten stellen we graag ter beschikking aan u, zodat u de perfecte bekende DJ kunt boeken voor uw evenement.

De agent of manager van de bekende DJ's

Je gaat een feest of evenement organiseren, u wil dat uw gasten zich de gelegenheid nog lang zullen heugen, en u hebt besloten om te gaan kijken naar de mogelijkheden om bekende DJs te boeken. Dat is absoluut een goed idee en één van de beste manieren om ervoor te zorgen dat er nog lang zal worden nagepraat over het feest dat je gaat organiseren, maar het boeken van een bekende DJ kan nogal wat vragen oproepen, zeker als het de eerste keer dat je een dergelijke boeking gaat doen. Één van de nieuwe ervaringen die je zal krijgen in zo'n geval is het praten en onderhandelen met een vertegenwoordiger van de bekende DJ die je wil boeken. Dit kan een manager of een boekingsagent zijn, en als zij hun werk goed uitvoeren, zorgen zij ervoor dat het contact met de artiest duidelijk en vloeiend verloopt.

Mocht de artiest dus wel een manager in dienst hebben, dan komt er nog eens een extra communicatiestroom bij waardoor de info minder snel bij de bekende DJ komt. Een bekende DJ boeken is namelijk een moeilijker iets dan een DJ regelen voor een feestje thuis. Bij het contact met de manager is het belangrijk dat alle informatie goed doorgespeeld wordt. Gebeurt dit niet, dan loopt de manager de kans dat de bekende DJ de optie voor de gelegenheid laat lopen.
Het praten met bekende DJ's is vaak zeer relaxed, alleen zijn de managers daar wat feller op. Zorg ervoor dat uw plannen concreet zijn en al aardig weet hoe lang de bekende DJ gaat spelen. Bedenk wel met *het boeken van bekende DJ's, dat u vroeg van tevoren de boeking regelt, dan verminderd u de kans dat u door een andere partij het optreden van de bekende DJ misloopt.

DJ bekend.jpgHoe lang kunnen bekende DJ's draaien?

Dit hangt af van het soort feest dat u organiseert en het budget. Over het algemeen is het gebruikelijk dat bekende DJ's een set van 45 of 60 minuten draait.

Wat voor apparatuur heeft een bekende DJ nodig?

Alle bekende DJ's hebben een rider waarop alles staat wat zij nodig hebben.

Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar