Attracties

Attracties boeken op locatie? Bij Evenses Entertainment zijn de attracties kwalitatief, goed geregeld en bovendien heel erg leuk! Evenses biedt verschillende mogelijkheden voor het huren van attracties, speeltoestellen, springkussens en kleinschalige kermisattracties. Haal het themapark en attractiepark bij u op locatie naar uw eigen feest! Denk aan een zweefmolen huren, bungee trampoline huren, springkussen huren of zelfs een robotshow huren. De attracties worden door onze leveranciers gelost, gemonteerd en niet onbelangrijk, opgehaald. Zo verloopt de huur van alle apparatuur zorgeloos en gemakkelijk. De gasten, van kinderen tot volwassenen zullen zicht kosteloos vermaken met deze attracties, spelletjes en leuke bezigheden.

Attracties huren voor uw festival jubileumsfeest of themafeest

De attractieverhuur is geschikt voor vrijwel elk evenement. Wilt u meer informatie omtrent verhuur attractie, zweefmolen en andere speeltoestellen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een prijs op maat. Wij zijn ook 24/7 telefonisch bereikbaar voor uw vragen over het inhuren van attracties.

We leggen je uit waarom je een attractie zou willen boeken

Komt de verjaardag van je zoontje of dochtertje er binnenkort aan en wil je iets onvergetelijks doen voor het feestje? Ben je samen met een paar van je buren dit jaar verantwoordelijk voor de zomerse buurtbarbecue en zoeken jullie nog naar een manier om wat extra entertainment toe te voegen aan het evenement? Of gaan jullie misschien over een paar maanden trouwen en zouden jullie graag nog iets leuks voor de kids toevoegen aan de feestelijkheden? In zulke situaties kan het een schot in de roos zijn om een leuke attractie te boeken.

Het boeken van een attractie klinkt als nogal een breed begrip en dat is het ook, dus zal je jezelf misschien afvragen wat we hiermee bedoelen. Met een attractie verwijzen we eigenlijk naar ieder soort speeltuig of toestel dat je kan boeken als entertainment op jouw feest of evenement. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan springkastelen, trampolines, en zweefmolens. Door attracties te boeken bij Evenses kan je in een mum van tijd jouw zaal of tuin ombouwen tot een heus attractiepark.

Het mooie aan het boeken van een attractie is dat je er heel veel kanten mee op kunt. Ga je, bijvoorbeeld, een verjaardagsfeestje organiseren voor je vijfjarige dochtertje? Dan zou een springkussen met als thema Prinsessen zomaar een schot in de roos kunnen zijn. Ga je binnenkort trouwen en komen er heel wat koppels met kinderen naar jullie bruiloft? Dan kan een coole robotshow de perfecte manier zijn om de kids bezig te houden terwijl de ouders van een welverdiend glaasje bubbels genieten. Kortom, door een attractie te boeken, kan je jouw feest of evenement net dat extraatje geven.

Door een attractie te boeken via Evenses ben je er zeker van dat je een betrouwbare constructie binnenhaalt die wordt opgezet door vaklui. Van springkastelen en bungee-trampolines tot zweefmolens en virtual reality ervaringen: niet alleen worden de attracties bij u afgeleverd en gemonteerd door professionals, maar ze worden na afloop ook weer opgehaald door hen. Dat bespaart jou heel wat werk en geeft je meer tijd om te besteden aan andere onderdelen van het feest.

Het boeken van een een attractie voor jouw feest of evenement hoeft niet moeilijk te zijn, maar gezien het gevarieerde en uitgebreide aanbod in Nederland en België is het wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van dergelijke boekingen. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid aanbod attracties van allerlei soorten en maten die wij al op talloze feesten en evenementen hebben neer laten zettten, vaak zelfs inclusief professionele begeleiding. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij de ideale attractie kan boeken voor het evenement dat je gaat organiseren.

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Als je eerst zelf eens op verkenning wil gaan, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties. Verder zullen we hieronder iets dieper in gaan op wat voor attracties wij zoal voor je kunnen regelen en waar je op dient te letten bij het boeken van zulke attracties. Zo begin je optimaal voorbereid aan je zoektocht naar de attractie die precies past bij jouw feest of evenement.

Wat bedoelen we met het boeken van een attractie?

Zoals we hierboven al kort aanhaalden, is een attractie boeken een heel breed begrip. Dat komt vooral door de grote variatie aan attracties die er beschikbaar is voor particuliere feesten en bedrijfsevenementen in Nederland in België. Het grote voordeel hieraan is dat het de kans op het vinden van de attractie die perfect pas bij jouw idee een stuk groter maakt. We raden zeker aan om eens de tijd te nemen om door de attracties op onze website te surfen en om je alvast een eerste idee van het aanbod te geven, zetten we hieronder enkele succesnummers op een rijtje.

Zweefmolens

Uit ervaring kunnen we je vertellen dat er maar weinig attracties zijn die zoveel indruk maken op kinderen als onze zweefmolens. Door een zweefmolen te boeken, breng je gelijk een beetje van die typische uitgelaten kermissfeer naar jouw eigen feest of evenement. Deze attractie wordt bij jou afgeleverd en opgezet door professionals, en zij blijven er ook bij tijdens het feest om ervoor te zorgen dat alle kids leuk en veilig van de zweefmolen kunnen genieten.

Springkussens

Als je het hebt over feestelijke attracties voor kinderen dan zijn er maar weinig meer iconisch dan het klassieke springkussen. Zeker op tuinfeesten en andere evenementen in de buitenlucht, maar ook binnen is een springkussen gegarandeerd een hit onder de aanwezige kinderen. Het boeken van zo'n kussen is heel makkelijk: je kan kiezen om het te laten installeren door de leverancier of om het met behulp van de meegeleverde blaaspomp, onderzeil, en bevestigingsmaterialen zelf op te zetten.

Trampolines

Ook trampolines zijn vaak heel populair onder de jongere gasten op feesten en evenementen. Naast gewone trampolines kan je bij Evenses ook zoeken naar zogenaamde bungee-trampolines, waarbij de gasten met behulp van een bungeekoord nog verder en hoger kunnen gaan dan ze ooit hebben gedaan. Het mooie hieraan is ook dat je als organisator er na het boeken geen omkijken meer aan hebt, omdat dergelijke attracties worden verhuurd met inbegrip van getrainde begeleiders.

Trouwkoetsen

Zoek je naar een manier om jouw trouwdag of die van iemand anders helemaal sprookjesachtig te maken? Dan is het boeken van een trouwkoets absoluut iets voor jou. Je hebt de keuze uit verschillende soorten koetsen, waaronder de Assepoester-koets, een Sprookjeskoets, grote en kleine koetsen, en roze en witte koetsen. De koetsen worden getrokken door prachtige Friese paarden, en de koetsiers en palfreniers zijn volledig in stijl gekleed. Kortom, zo'n koets kan op jouw bruiloft de kers op de huwelijkstaart vormen.

Enkele factoren om op te letten bij het boeken van een attractie

Aangezien er heel wat variatie bestaat op het gebied van beschikbare attracties om te boeken, kunnen ook de details per boekingsproces nogal eens verschillen. Er zijn echter altijd bepaalde factoren waar je altijd op dient te letten bij het boeken van een attractie, ongeacht wat deze attractie precies is. Onze boekingsspecialisten staan klaar om je te helpen en hieronder zetten we alvast enkele belangrijke punten voor je op een rijtje.

Probeer reviews van andere mensen te vinden

Foto's kunnen er altijd mooier uitzien dan de realiteit en verhalen kunnen beter klinken dan de werkelijkheid, dus is het altijd verstandig om te horen over de ervaring van andere mensen met de attracties die jou leuk lijken om te boeken. Om die reden kan je op onze website uitgebreide reviews vinden van mensen die al eens eerder de beschikbaar attracties gebruikt of geboekt hebben. Daarnaast zal je online vaak ook nog andere informatie kunnen vinden die je kan helpen bij het vormen van een idee over hoe goed de attracties passen bij het feest dat jij gaat organiseren.

Vorm een duidelijk idee van wat inbegrepen is in de prijs

Verschillende soorten attracties, zoals zweefmolens en springkussens, vergen een bepaalde mate van montage. Vaak is het zo dat hoe groter de attractie is, hoe meer nood er is aan professionele transportatie en installatie. Wees er zeker van dat je een duidelijk zicht hebt op de kosten van je boeking, zodat je op een later moment niet plotseling voor onaangename en onverwachte transport- of installatiekosten komt te staan, om maar wat te noemen.

Check de verzekeringen

Bij Evenses werken wij alleen samen met partijen van welke de verzekeringen en vergunningen allemaal in orde zijn, maar het kan nooit kwaad om dit zelf ook even na te vragen. Het is vooral van belang dat eventuele problemen met de attractie in kwestie worden gedekt door de verzekering van de leverancier en dat jij als organisator niet het risico loopt zelf aansprakelijk te worden gesteld. Check daarnaast ook of de attractie geleverd wordt met getrainde begeleiding of dat je daar zelf voor moet zorgen.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Ga je een verjaardag, een festival, en een ander soort feest organiseren, en wil je daarvoor graag een attractie boeken? Dan ben je bij Evenses op de goede plek. Van trampolines en vuurshows tot springkussens en zweefmolens, met onze hulp vindt je in no time de ideale attractie voor jouw feest. Daarnaast kan je er ook nog voor zorgen dat zo'n boeking wordt aangevuld met ander entertainment, zoals bijvoorbeeld een DJ of een live zanger.

Zeker voor mensen die nog nooit eerder een attractie geboekt hebben, kan zo'n boeking wat ingewikkeld lijken. Dat is het echter niet, maar het is vaak wel verstandig om de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft wat betreft het boeken van attracties in Nederland en België. Bij Evenses hebben we de afgelopen jaren honderden boekingen van attracties verzorgd voor hele verschillende soorten evenementen, en die ervaring gebruiken we graag om jou te helpen bij het vinden en boeken van de attractie die ideaal is voor jouw evenement. Op die manier sta je er niet alleen voor en kan je ook rekenen op de expertise van onze bookers en entertainment specialisten.

Je kan zelf ook al op verkenning gaan naar de attracties in ons aanbod. Met behulp van de zoekmachine op onze website kan je de opties alvast bekijken, terwijl je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een attractie. Je kan hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de attractie boeken die perfect aansluit op jouw ideeën.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.