< Terug naar overzicht

Zweefmolen

Voetjes van de vloer en beleef het avontuur in de zweefmolen.
vanaf: 
495,-
4

Referenties

"De kinderen hebben genoten van de zweefmolen. Ze vroegen of ze een extra ritje mochten maken, natuurlijk was dit geen probleem. Super fijn!"
Greet en Wim uit Apeldoorn
5
"Tijdens een kinderfeestje had ik voor mijn dochter een zweefmolen gehuurd. Ze waren niet weg te halen. Heel erg bedankt."
Lisa Brulleman
4
"Om de kinderen te vermaken hadden wij een zweefmolen gehuurd tijdens onze bruiloft. Fijne service, alles was op tijd geleverd. "
Mees Ten Bouwhuys
4

Zweefmolen

Heeft u altijd al willen vliegen? Het is nu mogelijk met het huren van deze zweefmolen! De zweefmolen zit vol met 528 lampjes, als dat geen feestje wordt! Het is leuk voor de kinderen tijdens een feest, buurtfeest, straatbarbeque, bruiloft, feest of festijn. U kunt een een zweefmolen huren door heel Nederland en België. De zweefmolen kunt u het hele jaar door huren, zowel binnen als buiten.

 

Voor welke gelegenheid het ook is, wij helpen u graag om het feest compleet te maken. Graag denken wij met u mee over de beste oplossing omtrent de verhuur van deze kinderattractie. Neem gerust een kijkje en geniet van alle beeldmateriaal. 

 

Uiteraard kunnen wij ook andere attracties en entertainment voor u verzorgen. Voor meer informatie hierover of over het boeken van een springkussen, neem vrijblijvend contact met ons  op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Suggesties voor bij deze act

Springkussen huren evenement verjaardag

Springkussen

Springkussen

Springen op het springkussen alsof het leven er vanaf hangt!275,-Lees meer
lakei inhuren familiefeest

Lakei Louie

Typetje

Lakei Louie

TypetjeDeze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen.245,-Lees meer
Goochelaar Whatson

Gastheer - Goochelaar Whatson

Goochelaar, Typetje

Gastheer - Goochelaar Whatson

Goochelaar, TypetjeDeze galante gastheer zorgt op humoristische wijze voor een vermakelijk feest voor uw gasten.345,-Lees meer
zanger gitarit boeken verjaardag

Yuri

Zanger, Gitarist

Yuri

Zanger, GitaristFeestzanger Yuri is een allround zanger-gitarist. Te boeken voor uw feest, receptie en borrel.445,-Lees meer