Springkussen

Springen op het springkussen alsof het leven er vanaf hangt!

4,4 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
Springkussen-huren-evenement-verjaardag.jpg
DYxljOHY
kgchKiNB pc
pCZuNvCGlQ
BVIjaHTqM
Springkussen feest festival
Springkussen-huren-evenement-verjaardag.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Springkussen
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Lekker springen voor jong en oud

Voor veel kinderen en soms ook volwassenen is dit een leuke bezigheid tijdens een feest, buurtfeest, straatbarbeque, bruiloft, feest of festijn. U kunt een springkussen huren door heel Nederland en België.

Voor welke gelegenheid het ook is, wij leveren springkussens in verschillende grootten, kleuren en thema’s. Graag denken wij met u mee over de beste oplossing. Laat u alvast inspireren door de foto’s en films op deze pagina.

Elk springkussen is standaard voorzien van de benodigde materialen als een blaaspomp, onderzeil, bevestigingsmaterialen en reinigingsservice. Ook is het mogelijk om het springkussen te laten installeren door onze installateurs.

Wij bieden landelijke verhuur en verzorgen al eerder srpingkussen in o.a.: Rotterdam, Almere, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Antwerpen, Brussel, Luik en Limburg. Dit voor allerlei soorten gelegenheden: een feest, winkelcentrum, opening, buurtfeest, pleinfeest en zelf een bruiloft.

Uiteraard kunnen wij ook andere attracties en entertainment voor u verzorgen. Voor meer informatie hierover of over het springkussen, neem vrijblijvend contact met ons  op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Johan en Mirthe van Alphen
5 uit 5 sterren
Het feestje was top! Het weer zat mee, de kinderen hebben lekker gespeeld op het springkussen en wij hebben ondertussen de bbq aangezet. Aanrader voor ouders die met een kinderfeestje bezig zijn!!
Willem van Rooijen, gemeente Velsen
4 uit 5 sterren
Koningsdag in het winkelcentrum van Velserbroek, is geen feestje zonder een springkussen. De kinderen hebben dit jaar weer lekker gedarteld en gespeeld. Op naar het volgende jaar!
Eva van Lieshout
4 uit 5 sterren
Het door ons georganiseerde evenement(je) is helemaal volgens plan gelopen. De kinderen waren lekker in de weer met het springkussen en de ouders konden rustig ons atelier bekijken!
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.