Lekker springen voor jong en oud

Voor veel kinderen en soms ook volwassenen is dit een leuke bezigheid tijdens een feest, buurtfeest, straatbarbeque, bruiloft, feest of festijn. U kunt een springkussen huren door heel Nederland en België.

Voor welke gelegenheid het ook is, wij leveren springkussens in verschillende grootten, kleuren en thema’s. Graag denken wij met u mee over de beste oplossing. Laat u alvast inspireren door de foto’s en films op deze pagina.

Elk springkussen is standaard voorzien van de benodigde materialen als een blaaspomp, onderzeil, bevestigingsmaterialen en reinigingsservice. Ook is het mogelijk om het springkussen te laten installeren door onze installateurs.

Wij bieden landelijke verhuur en verzorgen al eerder srpingkussen in o.a.: Rotterdam, Almere, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Antwerpen, Brussel, Luik en Limburg. Dit voor allerlei soorten gelegenheden: een feest, winkelcentrum, opening, buurtfeest, pleinfeest en zelf een bruiloft.

Uiteraard kunnen wij ook andere attracties en entertainment voor u verzorgen. Voor meer informatie hierover of over het springkussen, neem vrijblijvend contact met ons  op of vraag vrijblijvend een offerte aan.