Ernst en Bobbie boeken voor uw gelegenheid

Op zoek naar leuk entertainment voor uw feest, verjaardag, diner of ander evenement? Ernst en Bobbie boekingen een interactieve act voor u en uw gasten. Ernst en Bobbie boeken kan gemakkelijk via deze pagina.

Het avontuurlijke duo Ernst en Bobbie

Het grappige duo werden landelijk bekend via de Nederlandse televisiezender Kindernet. Ernst en Bobbie hebben treden al meer dan 10 jaar op in verschillende theaters en zijn ook een geruime tijd te zien geweest op de zenders Jetix, Foxkids, Net 5 en RTL 8 met het welbekende TV-programma Ernst, Bobbie en de rest.

Door de jarenlange speelervaring weten Ernst en Bobbie precies hoe ze van uw evenement een feestje kunnen maken. Het duo is van alle markten thuis; ze zingen, dansen en acteren. In 2007 ging de eerste speelfilm van Ernst en Bobbie genaamd; 'Ernst Bobbie en de geslepen Onix' in premiere. Gevolgd door de tweede speelfilm 'Ernst, Bobbie en het geheim van Monta Rossa' in 2010. De succesvolle show en TV serie maken Ernst en Bobbie uniek en het welbekende liedjes zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse kinderliedjes.

image.png

Ernst en Bobbie boeken

Ernst en Bobbie boekingen zorgen altijd voor een glimlach op uw gezicht en een geslaagde dag.
Bent u overtuigd van deze act en zou u Ernst en Bobbie willen boeken voor uw evenement, feest of verjaardag? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u: