Aqua Drums

Spetterende drumshow voor jouw evenement

prijs op aanvraag
Aqua Drums
Wga AzRAzc
ASHg jQhg
Aqua Drums
Controleer nu de beschikbaarheid van Aqua Drums
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Aqua Drums

Drumshows zijn ontzettend populair. Zo hebben wij bij Evenses een breed assortiment aan percussionisten en allerlei andere drumshows. Maar heeft u ooit gehoord van een spetterende water drumshow? Aqua Drums is voor de meeste een droom om op hun gelegenheid te zien verschijnen. Ze zijn namelijk ideaal voor een openingsshow of afsluiting van een evenement. De dreunende geluiden die de drums maken trekken veel aandacht van het publiek. Het publiek gaat er dan op los en maakt bijpassende bewegingen op de beat van drums. Wat al helemaal een speciaal effect creëert is dat de setting omringt is met water. Elke keer wanneer er op de drum wordt geslagen spattert er al wat water de lucht in. Perfect voor een festival of tuinfeest, Aqua Drums heeft het allemaal. Voor de mensen die denken dat Aqua Drums het niet gekker kan maken? Dit kunnen zij wel, want wanneer de kranen open gaan, wordt het een muzikaal waterfestijn. Het opspattende water wordt verlicht door de LED’s in de ketels van de trommels en het publiek gaat uit zijn dak.

Fantastische drumshow met water

Met indrukwekkende en opzwekende muziek, special FX en water weet Aqua Drums er een geslaagd feestje van te maken. Zij creëren namelijk een vrolijke, drukke en energieke sfeer zodra ze nou eenmaal op hun trommels slaan. Of het nou gaat om een groot of klein feestje, Aqua Drums kan het allemaal. Zij gaan all-in om hun publiek omver te blazen met de dreunen van hun drums en trommels

Aqua Drums boeken bij Evenses Entertainment

Aqua Drums valt voor de meeste klanten van Evenses in de smaak. Daarom worden zij ook vaak geboekt. Zij weten hun klanten altijd tevreden te stellen met hun vaardigheden in drummen.

Wilt u Aqua Drums boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook Aqua Drums boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen moet komen te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.