Sushi Meisje

Sushi Meisje is een origineel verrassingseffect op uw evenement

€ 495 - € 1300
Sushi meisjes
Sushi meisjes boeken
Sushi
Sushi meisjes
Controleer nu de beschikbaarheid van Sushi Meisje
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Sushi Meisje

Kon'nichiwa, Sushi is DE trend van het moment, ontzettend lekker, mooi om te presenteren en de hippe vorm van fingerfood. Daarom is ons Sushi Meisje een origineel verrassingseffect op uw evenement. Zit u ook altijd zo te watertanden als u denkt aan Sushi? Tegenwoordig zijn de meeste er dol op. Het komt vaak voorbij dat mensen wel eens naar een all-you-can-eat gaan om dan sushi en grill te eten. Daarnaast is het ook nog eens heel lekker.

Ons Sushi Meisje is een moderne chique Japanse Geisha en loopt de sushi uit in een belly-tray. Wij kunnen de sushi voor u verzorgen, maar ook eventueel andere Aziatische hapjes, het is net wat u wilt! Naast het uitdelen van het sushi-assortiment kan ons meisje ter aanvulling het chop-stick spel spelen met de gasten. Hierbij moeten de gasten binnen 1 minuut zoveel mogelijk sushivormpjes van het ene naar het andere bakje krijgen.

Het Sushi Meisje kan voor elke gelegenheid ingezet worden. Het moet natuurlijk wel te maken hebben met Sushi. U kunt bijvoorbeeld een Sushi Meisje inzetten voor een feest of diner.

Sushi Meisje boeken

Het Sushi Meisje maakt op elke plek een goede indruk. Ze maakt in elke rol die zij moet spelen er een Aziatisch feestje van, want daar zijn onze Sushi Meisjes bedoeld voor.

Wilt u een Sushi Meisje boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook een Sushi Meisje boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:

Vergelijkbare acts

Zomer Meisje

Zomer Meisje

Zomerse meisjes inhuren voor in de zomer kan bij Evenses

€ 495 - € 1300
Moederdag meisje

Moederdag meisje

De tijd van het jaar om je moeder eens weer te verassen met een moederdag meisje

€ 595 - € 1800
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.