1 filter
Sorteer op: Relevantie
Videograaf Arnold
100% match

Videograaf Arnold

3 Beoordelingen

Deze betrokken en enthousiaste videograaf schiet sfeervolle films van uw bruiloft of feest.

€ 745 - € 1640
Videozuil Deluxe
100% match

Videozuil Deluxe

2 Beoordelingen

Deze videozuil is uitsluitend in combinatie te boeken, vandaar dat hij extra voordelig is!

€ 795 - € 1510
Gastenboek en receptieboek boeken voor uw feest
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Videogastenboek

Videogastenboek boeken voor uw feest, evenement of bruiloft? Bij een bruiloft moet naast de muziek en de bruidstaart ook het entertainment voor na het trouwen geboekt worden. Wil u een mooie en blijvende herinneringen aan uw bruilloft? Dit kan door middel van het huren van een fotograaf, het inhuren van muzikanten die feestmuziek voor u zingen of een polaroid fotografe, maar steeds vaker wordt er bij ons boekingskantoor Evenses een videogastenboek geboekt. Dit is een digitaal receptieboek, zo heeft u een orgineel gastenboek voor uw trouwen, receptie of evenement. Het videogastenboek biedt u de mogelijkheid om uw unieke gelegenheid te vereeuwigen middels een videoboodschap.

Het videogastenboek zit vrij eenvoudig in elkaar. Met een knop op het scherm begint het scherm af te tellen. U kunt zich nu klaar maken om uw boodschap in te spreken. Op het moment dat er is afgeteld kunt u uw boodschap inspreken. Dit kan een felicitatie, grapje of eventueel een liedje zijn. Ook kunt u uw ervaringen delen over wat er op de dansvloer gebeurd is of wat voor goede muziek de bekende dj's of Nederlandse zanger hebben opgetreden. U praat als het ware tegen een visuele praatpaal, videozuil of babbelbox. Wanneer u klaar bent met spreken drukt u nogmaals op het scherm waardoor de opname zal stoppen. De opname zal nu worden opgeslagen in de videozuil. Deze zijn later terug te kijken en het scherm is direct klaar voor de volgende spreker om zijn of haar boodschap in te spreken.

Alles wat na een geplaatste boeking nodig is voor de levering van het videogastenboek voor uw feest, bruiloft of jubileum wordt compleet verzorgd door ons Entertainmentbureau. Wij bespreken graag met u de details van ons videogastenboek, zoals de duur van het videogastenboek die u wenst. Ook zorgen wij voor de installatie van het videogastenboek en de digitale oplevering van de gemaakte video's. Transport door heel België en Nederland is mogelijk.

Videogastenboek boeken voor uw huwelijk, evenement, feest of receptie

U kunt hier een videozuil boeken voor iedere babyborrel, festival of personeelsfeest. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Meer informatie over het boeken van een videogastenboek, zoals de prijs en de installatie vindt u in het onderstaande aanbod bij ons te boeken videogastenboek.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.