Soul Xtreme boeken?

Eindelijk een formatie die de echte Soul, DiscoDance en Funkclassics van het verleden en heden weergeeft zoals het bedoeld is. Soul Xtreme, een 11-mans sterke groovy band met een krachtige blazerssectie en een maar liefst 4-tallige front zangsectie.

Soul Xtreme heeft sinds de oprichting in 2009 talloze liveoptredens verzorgd op verschillende podia in Nederland en België. Zo traden zij op in vele cafés en partycentra, maar ook in Club Panama te Amsterdam, Club Cell te Almere, het Patronaatsgebouw Dudok te Tilburg en vele andere toplocaties.

In 2015 gaven zij maar liefst 5 dagen lang knallende en swingende optredens tijdens het megafestijn PalmParkies buitenconcerten waar duizenden mensen genoten van dampende grooves en stampende soul. Keer op keer is bewezen dat bij elk optreden de juiste sfeer wordt gecreëerd. Hoe kan het ook anders? De meeste songs hebben een speciale (live)uitvoering met het authentieke geluid van de originele artiest. Dat maakt deze energieke band zo bijzonder. Heerlijke uptempo covers met hier en daar een gevoelige soulballad. Alsof je midden in een groot concert bent beland, stilzitten is echt, maar dan ook echt geen optie meer. Feel the Groove!

SoulXtreme is een band die al jarenlang ieder evenement weet te voorzien van een extreme dosis soul, dance, en funk. Al vele mensen hebben goede herinneringen aan deze band. Via Evenses kunt u deze act boeken tegen aantrekkelijke voorwaarden. Ze zijn te huren voor diverse gelegenheden zoals uw bedrijfsfeest, evenement, festival en feest.