• Riley's boeken
 • bruiloft band
 • Artiest boeken
 • band boeken
 • artiesten boeken
 • Nederlandse artiesten
 • artiesten huren
 • entertainment huren
 • Bruiloft, feest of festival
 • Boeken
 • vieren
 • muzikanten boeken
 • artiesten boeken
 • bruiloft muziek
Riley's boeken
LIGQAqca SI
AnKi kNPQ
bruiloft band
Artiest boeken
band boeken
artiesten boeken
Nederlandse artiesten

Riley's

€ 1795 - € 3895
5 (11 Beoordelingen)

Over Riley's

Riley's bestaat uit drie zeer gedreven, getalenteerde muzikanten en een energieke zangeres. Passie voor muziek is hun verbintenis. Het motto van elk bandlid van Rileys is dan ook: Music is not what I do, it’s who I am. Elke gelegenheid weet Riley's op een smaakvolle en gepaste manier muzikaal in te kleuren. Een intiem diner bij kaarslicht, een knalfeest op uw bruiloft, een flitsend bedrijfsfeest of een huiskamerconcert, Riley's speelt gemakkelijk in op u wensen en maakt uw gelegenheid speciaal en compleet. Rileys verzorgt samen met hun DJ van het begin tot aan de laatste noot het entertainment en muzikale omlijsting van jullie feest!

Riley's boeken feest

Boekingen Riley's

Deze unieke band zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Heeft u zin om heerlijk te dansen en te swingen? Dan bent u bij deze band aan het goede adres. Boek Riley's voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw receptie, feest, bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw gelegenheid.

Wilt u Riley's boeken voor uw gelegenheid? Deze act is via Evenses te boeken voor uw evenement. Heeft u nog vragen? Bel ons op of stuur ons een e-mail naar info@evenses.com of gebruik het online-contactformulier.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.

Riley's boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Riley's boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Ontvang de beschikbaarheid van Riley's
Starttijd
23 keer aangevraagd
Categorie:

Repertoire Riley's

Nummers

Al Green - Let’s Stay Together
Alicia Keys - If I Ain’t Got You
Amy Winehouse - Valerie
Amy Winehouse - Monkey Man
Anouk - Girl
Anouk - Nobody’s Wife
Aretha Franklin - Respect
Arethe Franklin - Natural Woman (You make me feel)
Bill Withers - Use Me
Bob Marley - Is This Love
Bobby Hebb - Sunny
Bruno Mars - Uptown Funk
Bruno Mars - Treasure
Bruno Mars - Locked out of heaven
Buster Poindexter - Feeling Hot
Caro Emerald - That Man
Cece Peniston - Finally
Chaka Khan - Ain’t nobody
Clean Bandit - Rather Be
Corinne Bailey Rae - Put Your Records On
Dan Hartman - Relight my fire
Donna Summer - Bad Girls
Doobie Brothers - Long Train Running
Duffy - Mercy
Ed Sheeran - Shape of you
Ed Sheeran - Thinking out loud
Elvis Crespo - Suavemente
Elvis Presley - Jailhouse Rock
Etta James - At Last
Etta James - I’d Rather Go Blind
Faith Evans - Mesmerized
Four Non Blondes - What’s up
Gloria Gaynor - I Will Survive
Jackson 5 - Blame It on the boogie
James Brown - I Feel Good
Jamie Lidell - Another Day
Kiki Dee - Walking On Sunshine
Kings Of Leon - Sex On Fire
Lionell Richie - All Night Long
Marvin Gaye - Let’s Get it On
Michael Jackson - The Way You Make Me Feel
Michael Jackson - Rock With You
Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
Moloko - Sing it back
Pharell - Happy
Pink - Raise your glass
Pointer Sisters - Fire
Pointer Sisters - I’m so excited
Prince - Kiss

11 Beoordelingen
5 (11 Beoordelingen)

Irene
Verjaardag Wij hebben enorm genoten van het optreden van Riley's !! In goed overleg is er opgebouwd en een sound check gedaan, waarna 2 x kort optreden van 20 minuten. We mochten zelf onze voorkeursnummers doorgeven en dat pakte ook erg goed uit. Wat een prachtig en krachtig stemgeluid heeft Melissa :) Ondanks het korte optreden voor een intiem gezelschap van 45 personen wisten de bandleden de stemming er goed in te brengen en was hun optreden een hoogtepunt van het feest, nogmaals dank!! Irene
Bart
Het was echt geweldig, het is niet mogelijk om het anders te verwoorden. Onze gasten en wij (bruidspaar) hebben uren genoten van de swingende muziek.
Martijn
Fantastisch! Ze waren geweldige sfeermakers en speelden veel verschillende soorten nummers die allemaal erg in de smaak vielen bij onze gasten. Dat terwijl onze gasten zeer uiteenlopende leeftijden hadden. Binnen no time was de dansvloer gevuld!
Martijn & Anique
Wij hebben Riley’s (met uitbreiding) geboekt voor ons huwelijksfeest. En zij hebben ons liefdesfeest helemaal gemaakt! Voorzien van alle techniek, geluid en licht, DJ en extra mankracht gingen de voetjes de hele avond van de vloer. Dit zijn échte muzikanten met een goed hart. Lieve, hardwerkende, muzikale toppers! Dat straalt van het podium af. Mega veel complimenten gekregen van onze gasten. Van afstemming tot afronding, in 1 woord TOP! En.. wow wat een zangeres. Meerdere malen kippenvel!
+ bekijk alle reviews

FAQ

Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Wat is een coverband?

Een coverband is een muziekgroep die bekende nummers speelt die oorspronkelijk zijn opgenomen door andere artiesten. In tegenstelling tot originele bands, die eigen muziek creëren en uitvoeren, richt een coverband zich op het spelen van bekende muziek uit verschillende genres en tijdperken. Het doel van een coverband is om het publiek te vermaken en hen te laten genieten van bekende muziek, door deze nummers nauwkeurig na te spelen en soms ook op te leuken met eigen interpretaties.

Coverbands kunnen worden ingehuurd voor verschillende soorten evenementen, waaronder feesten, festivals, bedrijfsfeesten, huwelijken en andere speciale gelegenheden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Riley's boeken Riley's
€ 1795 - € 3895
5 (11 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar