De sfeervolle Latijnse klanken die het Latin Trio speelt brengen een zomers tintje op ieder feest. Met hun stijlvolle verschijning spelen zij Latin (jazz) muziek. Dit onder begeleiding van live-, flamenco-, spaans- en jazz gitaren. Het trio kunt u uitbreiden met een contrabassist en/of percussionist.

De zangeres is geboren in Bolivia en groeide op in Spanje en Amerika. Ze is een entertainer in hart en nieren en actief als singer-songwriter, presentatrice. Ook heeft ze samengewerkt met meerdere bekende DJ's. Recentelijk heeft ze nog een CD uitgebracht met eigen composities, pop songs, maar ook nummers uit Spanje en Zuid América en versies van Marco Borsato, De Kast en Sade in het Spaans bewerkt. Het album loopt nog steeds goed op iTunes en Spotify en werd ook uitgebracht in Azië door Top Music (een label van Sony music BMG). De CD werd gepresenteerd bij "De Wereld Draait Door, Radio 2 bij Hans Schiffers, radio 3fm bij Giel Belen, Tros Muziek Cafe met Daniel Dekkers, Radio Brabant, RTV Noord en Omroep Friesland.

Een hoogtepunt was dat Latin Trio voor Koningin Beatrix heeft opgetreden tijdens Koninginnedag in Makkum 2008 waar de zangeres de bekende dans met de Koningin heeft gemaakt (voorpagina van de Telegraaf) en voor Mark Rutte tijdens de kick-off van zijn campagne.

Qua bezetting kunnen wij het optreden aanpassen naar uw muzikale voorkeuren en budget. Wij kunnen u hierbij de volgende opties bieden:​

Solo optie:
Deze setup bestaat uit de zangeres waarbij zij zingt over backing-tracks. Zo heeft u toch een complete sound met een kleine en voordelige setup.

Band optie:
Deze bezetting bestaat uit de zangeres met gitarist, bassist en percussie. Ze spelen een harmonieuze mix van jazz, Latin, Braziliaanse en popmuziek.

Wilt u prachtige Spaanse muziek op uw bruiloft of evenement huren? Dit Latin Trio is te boeken voor uw feest, receptie of bedrijfsfeest. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.