• Latin Trio
 • latin trio huren
 • latin band huren
 • Boek latin trio
Latin Trio
ncrCghsYo
XQZFIurE
Jl xMNrKRc
RDPgRqRaJI
PZTkPVj
YjEGoAw
twSbLUyjnk

Latin Trio

€ 1045 - € 1880
4,6 (5 Beoordelingen)

Over Latin Trio

De sfeervolle Latijnse klanken die het Latin Trio speelt brengen een zomers tintje op ieder feest. Met hun stijlvolle verschijning spelen zij Latin muziek. Dit onder begeleiding van live-, flamenco-, spaans- en jazz gitaren. Het trio kunt u uitbreiden met een contrabassist en/of percussionist. 

De zangeres is geboren in Bolivia en groeide op in Spanje en Amerika. Ze is een entertainer in hart en nieren en actief als singer-songwriter, presentatrice. Ook heeft ze samengewerkt met meerdere bekende DJ's. Recentelijk heeft ze nog een CD uitgebracht met eigen composities, pop songs, maar ook nummers uit Spanje en Zuid América en versies van Marco Borsato, De Kast en Sade in het Spaans bewerkt. Het album loopt nog steeds goed op iTunes en Spotify en werd ook uitgebracht in Azië door Top Music (een label van Sony music BMG). De CD werd gepresenteerd bij "De Wereld Draait Door, Radio 2 bij Hans Schiffers, radio 3fm bij Giel Belen, Tros Muziek Cafe met Daniel Dekkers, Radio Brabant, RTV Noord en Omroep Friesland. 

Een hoogtepunt was dat Latin Trio voor Koningin Beatrix heeft opgetreden tijdens Koninginnedag in Makkum 2008 waar de zangeres de bekende dans met de Koningin heeft gemaakt (voorpagina van de Telegraaf) en voor Mark Rutte tijdens de kick-off van zijn campagne.

Qua bezetting kunnen wij het optreden aanpassen naar uw muzikale voorkeuren en budget. Wij kunnen u hierbij de volgende opties bieden:​

Solo optie:

Deze setup bestaat uit de zangeres waarbij zij zingt over backing-tracks. Zo heeft u toch een complete sound met een kleine en voordelige setup.

Band optie:

Deze bezetting bestaat uit de zangeres met gitarist, bassist en percussie. Ze spelen een harmonieuze mix van jazz, Latin, Braziliaanse en popmuziek.

Boekingen Latin Trio

Wilt u prachtige Spaanse muziek op uw bruiloft of evenement huren? Dit Latin Trio is te boeken voor uw feest, receptie of bedrijfsfeest. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.

Latin Trio boekingen zorgen altijd voor veel plezier

Ontvang de beschikbaarheid van Latin Trio
Starttijd
65 keer aangevraagd

Repertoire Latin Trio

Nummers

Ariel Ramirez/Felix Luna - Alfonsina y el mar
De Kast - Estrella fugaz
Eddie Gormey y Los Panchos - La ultima noche
Gypsy Kings - Bamboleo
Juan Luis Guerra - Burbujas de amor
Juanes - Camisa Negra
Juanes - A Dios le pido
Ketama - Flor de Lis
Los Panchos - Sabor a mi
Los Panchos - Historia de un amor
Los Panchos - Besame Mucho
Los Panchos - Entertainment met Sinterklaas of Kerst
Los Panchos - Piel Canela
Marco Borsato - Si no hubiera mas dias que hoy
Oye como va - Santana/Celia Cruz
Pasión Latina - Sube
Pasión Latina - Zanggroep
Pasión Latina - Mi fiesta
Pasión Latina - Dame un beso
Pasión Latina - Vaya Caramba
Pasión Latina - Dicen
Pasión Latina - De nuevo sin ti
Rosario - Sabor Sabor
Sade - A mi manera (Smooth Operator)
Sergio Mendes - Mas que nada

5 Beoordelingen
4,6 (5 Beoordelingen)

Booking agency 2013
De zangeres heeft in Spansje reeds opgetreden met Nacho Cano (Mecano), Enrique Iglesias, Marta Sanchez, La Union and Antonio Flores.
Martin Verhaven
Pasión Latina heeft op onze zakelijk receptie gespeeld. De muziek was achtergrondmuziek erg prettig, maar later hebben we nog een gedanst op meer up-tempo stukken. Bedankt!
Asies Aukes
Haar stem imponeert me vanaf het eerste moment. Haar stemgeluid heeft zowel de dynamiek van een (Spaanstalige) Gloria Estefan als de zwoelheid van een Sade Adu.
Marlon van Veerenhoeve
Heerlijke muziek en de zangeres betovert je met haar zwoele stem. Erg leuk gedaan met haar eigen vertalingen op liedjes van Borsato, de Kast en Sade, Latin-klassiekers en haar eigen geschreven nummers.
+ bekijk alle reviews

FAQ

Wat voor muziek speelt een Latin trio?

Een Latin trio kan verschillende soorten Latin-muziek spelen, afhankelijk van hun eigen muzikale stijl en voorkeuren. Het repertoire van een Latin trio kan variëren van up-tempo dansnummers tot ballads en alles daartussenin. Vaak hebben Latin trio's een breed scala aan nummers om uit te kiezen, zodat ze aan de voorkeuren van het publiek kunnen voldoen. Typische instrumenten die in een Latin trio worden gebruikt, zijn bijvoorbeeld percussie-instrumenten zoals conga's, bongo's en timbales, evenals gitaren, basgitaren en blazers zoals trompet en saxofoon.

Heeft het muziek trio techniek nodig?

Dit hangt af van de behoeften van het trio en het type evenement. Vaak hebben muziek trio's hun eigen apparatuur, maar het is altijd goed om te informeren of je voorzieningen moet treffen voor het trio.

Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Waarom een latin band boeken?

Het boeken van een Latin band is een geweldige manier om je feest een opwindende en sfeervolle sfeer te geven. Het is een perfecte keuze voor feesten en evenementen waar mensen willen dansen, lachen en genieten van de muziek en de sfeer.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Latin Trio Latin Trio
€ 1045 - € 1880
4,6 (5 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar