Dit trio is geschikt voor vele gelegenheden en biedt een fascinerende en afwisselende avond met de mooiste tangomuziek. Trio Tangissimo treedt op als instrumentaal trio, maar is ook te boeken met zangeres. Om het helemaal af te maken zijn ze ook te boeken met een geweldig danspaar die de prachtige tango dans voor uw gasten zal doen. De keuze is aan u!

Het trio bestaat uit professionele muzikanten met jarenlange ervaring. Trio Tangissimo speelde op vele muziekfestivals in binnen- en buitenland. De bezetting bestaat uit een pianiste, contrabassiste en een bandoneoniste. Het repertoire bevat vrijwel alle facetten uit de tangomuziek. Denk hierbij aan: Astor Piazzolla, Julian Plaza, Anibal Troilo, Horacio Salgán en Gustavo Beytelman.

Wilt u iets bijzonders inhuren voor uw jubileum, opening of bedrijfsfeest? Boek dan ‘Trio Tangissimo’ voor tango muziek op uw feest, huwelijk, festival, congres, bruiloft, evenement of receptie! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.