< Terug naar overzicht

Latino's

De Latino's is een zeskoppige salsa band. Een feestelijk avontuur in de latin muziek!
vanaf: 
895,-
5

Referenties

"Heerlijke muziek! We waanden ons zo in een warm land. We konden lekker salsadansen. Echt fantastisch!"
Maria en Teun van Vliet
5
"Erg leuke band! Ze genieten zichtbaar van de muziek die ze maken. Ze zorgen voor een goede sfeer in het publiek. "
Gillian Vleut
4
"Ik zag ze voor het eerst bij het feest van mijn oom. Lekkere Latin muziek zeg!! We hebben met z'n alle gedanst, was een top avond!"
Ayla Kraaienveld
5

Latino's

De Latino's is een band die heerlijke salsa muziek speelt. De band bestaat uit zes ervaren muzikanten. Leuk om in te huren voor een zomerse touch op uw bruiloft, verjaardagsfeest, borrel, diner en personeelsfeest.

 

De Latino's spelen een breed repertoire in de Latin muziek. Ze spelen verrassende combinaties met opzwepende ritmes, vrolijke noten en een originele bezetting. De band bestaat uit een accordeonist, percussionist, gitarist, bassist, zanger en zangeres. Deze Latin band is voor de echte muziekliefhebbers en dansers, er wordt niet stilgestaan op deze heerlijke muziek. 

 

De accordeonist is begonnen als saxofonist. In zijn vrije tijd ontdekte hij de accordeon en deed hem niet meer weg. Vooral de begeleidende rol bevalt hem goed. De gitarist komt oorspronkelijk uit Suriname, en heeft Afrikaanse, Portugese, Chinese, Belgische en Nederlandse roots. Na ontdekking van zijn vaders gitaar, blijkt hij al snel een natuurtalent. Hij leert zichzelf verschillende stijlen aan, variërend van Klassiek tot Blues en Latin. Wanneer hij uiteindelijk voor de Merengue, Bachata, Salsa en Cubaanse Son kiest, verovert hij met zijn warme stem en prachtige gitaarspel vele zalen. De bassist van de band is afgestudeerd aan het Conservatorium in Hilversum. Hij is voornamelijk thuis in de Caribische muziek, zoals de Cubaanse Son en de Dominicaanse Merenge. De zangeres is geboren in Argentinië en opgegroeid in New Jersey. Haar muziekopleiding omvat onder meer Manhattan School of Music. Later ontdekte ze Amsterdam en sloot ze zich aan bij de Latino's. De zanger en percussionist van de band heeft zich na het volgen van privé les en diverse workshops in zang en percussie verdiept in de Dominicaanse Merenge. Tegelijkertijd beoefende hij jarenlang de Cubaanse Son. Tot slot is er nog een percussionist die de band compleet maakt. Hij heeft aan het conservatorium percussie gestudeerd. Hij speelde voor de Latino's conga, timbales, bongo en cajon in diverse Latin bands. De leden van de band zijn stuk voor stuk zeer ervaren in de Latin muziek en hebben zichtbaar plezier in het maken van de muziek. 

 

Wilt u de Latino's boeken voor uw feest, bruiloft of jubileum? Deze salsa band is via Evenses te huren voor uw receptie of borrel. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dj saxofonist

DJ en Saxofonist

DJ & Saxofoon

DJ en Saxofonist

DJ & SaxofoonSpetterende show met DJ én een live saxofonist! 595,-Lees meer
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. 895,-Lees meer
Ingmar boeken feest

Ingmar

Zanger

Ingmar

ZangerDeze zanger-gitarist speelt met veel charme en soul de mooiste muziek van toen en nu.295,-Lees meer