1 filter
Sorteer op: Relevantie
Lassa boeken
100% match

Lassa boeken

DJ en producer La$$a boeken voor uw feest of festival!

prijs op aanvraag
Outsiders boeken
100% match

Outsiders boeken

Met zijn enorme ervaring is elk feest een spektakel met deze Hardstyle-DJ!

prijs op aanvraag
Hardcore DJ boeken voor uw event
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Hardcore DJ's bij Evenses

Hardcore DJ boeken voor uw festival, bedrijfsfeest, jubileum of bruiloft? Hier helpen wij bij boekingsbureau Evenses graag bij.  Wij van Evenses hebben een groot aanbod aan hardcore DJ's. Het zijn DJ's die al een aantal top jaren de grootste feesten langs gaan in heel Nederland en Belgie. U kunt ze nu al bewonderen op festivals, zoals Mysteryland en Intensfestival. Wij hebben de grote DJ namen op de website waaronder Yellow Claw, Hardsoul, Lost Frequencies en DJ Paul Elstak.

Hardcore muziek is niet meer weg te denken

Er zijn DJ's die alleen maar suffe commerciële nummers draaien. Echter wilt niemand dat op zijn of haar gelegenheid. Bij Evenses hoef je niet verder te zoeken, want wij hebben DJ's die zowel hedendaagse Hardcore als de klassiekers van Promo's, The Prophet, Chosen Few en Charly Lownoise & Mental Theo draaien.

Steeds vaker krijgen we het verzoek om Hardcore of Hardstyle te draaien. En dat is terecht. Wie wil er nou niet losgaan op 150 BPM of hoger!

Onze DJ's vullen de avond met Hardcore klassiekers, maar zij weten er ook een gevarieerde avond van te maken afhankelijk van uw ideeën en wensen. Heeft u zin in een feestje en wilt u dat er nieuwe klassieke Hardcore tracks voorbij komen? Dan kunt u samen met Evenses de perfecte dag samenstellen door een Hardcore DJ in te huren. Wij zijn er voor je om je wensen in vervulling te brengen.

Je levert bij ons jouw muziekvoorkeur in en wij zorgen voor een perfecte platenkeuze, eventueel gemixt met jouw eigen muziek

Verschillende hardcore DJ's

De hardcore DJ's; Yellow Claw en DJ Paul Elstak zijn niet meer weg te denken uit de scene met deze genres. Yellow Claw is ooit begonnen in de Amsterdamse discotheek Jimmy Woo met hun eigen themafeest. Ze zijn een dynamisch DJ-trio die op festivals hebben gestaan, zoals Coachelle en Tomorrowland. DJ Paul Elstak heeft ook al een aantal happy hardcore en hardcore klassiekers op zijn naam staan. De DJ heeft de bekende nummers Rainbow in the Sky en Luv U More op zijn naam staan.

Enkele dingen om rekening mee te houden bij het boeken van een DJ

Het is niet moeilijk om voor een feestje of evenement een DJv te boeken, maar u moet zich wel aan bepaalde dingen houden en opletten tijdens het zoeken naar een goede DJ. Van de ervaring van DJ's in kwestie tot de benodigde apparatuur en de karakteristieken van de locatie, verschillende factoren zijn van belang om rekening mee te houden als je een DJ gaat boeken.

De muzikale voorkeur van de DJ

Er is veel variatie als het gaat om muziekstijlen. Sommige DJ's zijn professioneel, maar draaien elektronische of techno muziek, terwijl andere DJ's zich focussen op jaren 80 muziek, allround of house. Dit zegt niks over de ervaringen en kennis van de DJ's, maar des te meer waar zij zich in specialiseren. Het is dus van belang dat jouw voorkeur voor het feest overeenkomt met de muzikale voorkeur van de DJ.

De benodigde apparatuur bij een bruiloft DJ boeken

Een voordeel aan het boeken van een DJ, over het algemeen, is dat hij of zij niet heel veel apparatuur nodig zal hebben om een set te spelen. Bespreek echter wel met de DJ's in kwesties wat zij nodig hebben op dit vlak voordat je overgaat tot het tekenen van de contracten. Neemt de DJ, bijvoorbeeld, zijn of haar eigen draaitafel mee? Moet jij zelf voor aanvullende apparatuur met bepaalde specificaties zorgen? Als organisator is het één van je taken om ervoor te zorgen dat alle apparatuur aanwezig is en correct werkt voordat het evenement begint.

Hardcore DJ boeken bij Evenses Entertainment

Hardcore DJ huren voor uw festival, stadsfeest of event**
Bent u enthousiast geworden over de hardcore DJ's? Kijk hier voor de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de bekende DJ's. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken of via de mail kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.