1 filter
Sorteer op: Relevantie
Benjamin
100% match

Benjamin

1 Beoordeling

Benjamin verzorgt een warme sfeer door zijn prachtige uitvoering van de mooiste pop ballads

€ 500 - € 1250
Yuri
100% match

Yuri

9 Beoordelingen

Feestzanger Yuri is een allround zanger-gitarist. Te boeken voor uw feest, receptie en borrel.

€ 545 - € 1200
Zanger-Gitarist Cole
100% match

Zanger-Gitarist Cole

3 Beoordelingen

Een professionele gitarist met een breed repertoire, sfeermaker voor ieder gelegenheid

€ 795 - € 1510
Zanger-gitarist Peter
100% match

Zanger-gitarist Peter

6 Beoordelingen

Een 'one man band', uniek in zijn soort. Het repertoire bestaat uit pop van alle tijden.

€ 445 - € 1115
Utrechtse zanger boeken? Bekijk hier de mogelijkheden
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Utrechtse Zanger

Utrecht is het middelpunt van Nederland en een van de grootste steden van Nederland. Geen wonder dus dat er ook bekende Utrechtse zangers zijn die u kunt boeken voor uw evenementen. Wellicht dat u al veel weet over de Utrechtse zangers en andere artiesten uit de buurt van Utrecht. Indien dit niet het geval is kunt u op deze pagina verdere inspiratie op doen. Als u zelf een Utrechtse zanger wilt boeken die nog niet op de site staat kunt u altijd contact met ons opnemen en dan zullen wij voor u kijken of deze boeking gemaakt kan worden. Door ons grote netwerk is de kans groot dat dit lukt!

Utrechtse zangers zijn er enorm veel door dat het een grote stad is met veel muzikaal talent. Voorbeelden van Utrechtse zangers zijn Faberyayo, Herman van Veen en Josbros. Er zijn nog veel meer Utrechtse zangers, zowel grote als kleine en groeiende artiesten.

Utrechtse muziek opleidingen

Bekende muziekscholen die in Utrecht zitten zijn de Hogeschool van de Kunsten (HKU), Herman Brood Academie (HBA) en de Universiteit van Utrecht waar Muziekwetenschap wordt gegeven. Deze studies bestuderen de muziekindustrie en de muziek zelf. Alle genres komen aan bod en verschillende Utrechtse zangers en andere artiesten die groot zijn geworden zijn op geschoold op een van deze studies. Zo kunt u denken aan Lil Kleine en Martin Garrix. Het mooie is dat niet alleen Utrechtse zangers beroemd zijn geworden maar dat er ook liedjes beroemd zijn geworden die over Utrecht gaan.

Utrechtse zanger inhuren

De reden waarom Utrechtse zangers in het zonnetje gezet worden is omdat het naast dat het leuk is ook handig is om een Utrechtse zanger te boeken voor uw evenement. Waarom? Omdat het centraal ligt in Nederland en de kans dus groter is dat de artiest naar uw evenement kan komen. Dit hangt natuurlijk wel af van de artiest die u boekt. Sommige Utrechtse zangers zijn al enorm snel vol geboekt en andere zitten nog verser in het vat of hebben een specifiekere act, dan is de kans vaak ook groter dat de artiest beschikbaar is. Daarbij is het makkelijker om een artiest te laten komen op avond/nacht feestjes. Als het event namelijk dicht bij huis is hoeft een overnachting niet te worden meegenomen in de offerte. Voor de rest zitten de reiskosten ook al in bij het voorstel inbegrepen en deze zullen dus ook lager zijn als u een artiest boekt die in de buurt van uw evenement naar u toe komt. U geeft een feest en wilt een Utrechtse zanger boeken die uw feest nog beter maakt? Dan kunt u een Utrechtse zanger boeken bij Evenses! Boek Utrechtse zanger bij Evenses via de site of telefonisch.

Utrechtse zanger

Een aantal voorbeelden van Utrechtse zangers die op de site van Evenses staan zijn:

Evenses bied naast Utrechtse zangers ook andere artiesten aan die uit Utrecht komen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan duo's zoals Duo Mane en duo Blue Tunes. Ook zijn er een aantal zangeressen die Evenses aanbied afkomstig uit Utrecht. Bekende Utrechtse zangeressen zijn bijvoorbeeld Marianne Weber en Claudia de Breij.

Utrechtse zanger boeken

Wilt u een Utrechtse zanger voor uw feest boeken? Utrechtse zanger boeken voor een bedrijfsfeest? Utrechtse zanger boeken bij een festival of Utrechtse zanger boeken bij een gelegenheid. Utrechtse zanger boeken bij Evenses kan door middel van een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bij Evenses kunt u:

Een Utrechtse zanger boekingen via Evenses zijn gegarandeerd een plezier!

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.