Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Spaanse Zanger-Gitarist Juan
100% match

Spaanse Zanger-Gitarist Juan

Deze ervaren zanger heeft zijn stem in 3 talen over de hele wereld laten horen
Zanger-Gitarist Juan is een ervaren zanger die zichzelf al 10 jaar begeleidt met zijn gitaar. Hij heeft dan ook...
Lees meer

4,9 (10 Beoordelingen)
€ 695 - € 1195
Lode
100% match

Lode

Pianist-zanger Lode is een allround entertainer en kan met alle muziekstijlen uit de voeten!
Spetterende piano entertainment of een intiem optreden, de keus is aan u! Van het beste uit de ...
Lees meer

4,8 (28 Beoordelingen)
€ 645 - € 1420
Allround zanger Silvio
100% match

Allround zanger Silvio

Met zijn diverse repertoire is er altijd voor ieder wat wils. Allround zanger Silvio is een echte R&B zanger maar maakt zich iedere stijl eigen. Lees meer

4,8 (13 Beoordelingen)
€ 600 - € 1100
Yuri
100% match

Yuri

Feestzanger Yuri is een allround zanger-gitarist. Te boeken voor uw feest, receptie en borrel.
Zanger-gitarist Yuri is van verschillende markten thuis en u kunt hem boeken voor allerlei geleg...
Lees meer

4,9 (9 Beoordelingen)
€ 595 - € 1310
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Utrechtse Zanger

Utrecht is het middelpunt van Nederland en een van de grootste steden van Nederland. Geen wonder dus dat er ook bekende Utrechtse zangers zijn die u kunt boeken voor uw evenementen. Wellicht dat u al veel weet over de Utrechtse zangers en andere artiesten uit de buurt van Utrecht. Indien dit niet het geval is kunt u op deze pagina verdere inspiratie op doen. Als u zelf een Utrechtse zanger wilt boeken die nog niet op de site staat kunt u altijd contact met ons opnemen en dan zullen wij voor u kijken of deze boeking gemaakt kan worden. Door ons grote netwerk is de kans groot dat dit lukt!

Utrechtse zangers zijn er enorm veel door dat het een grote stad is met veel muzikaal talent. Voorbeelden van Utrechtse zangers zijn Faberyayo, Herman van Veen en Josbros. Er zijn nog veel meer Utrechtse zangers, zowel grote als kleine en groeiende artiesten.

Utrechtse muziek opleidingen

Bekende muziekscholen die in Utrecht zitten zijn de Hogeschool van de Kunsten (HKU), Herman Brood Academie (HBA) en de Universiteit van Utrecht waar Muziekwetenschap wordt gegeven. Deze studies bestuderen de muziekindustrie en de muziek zelf. Alle genres komen aan bod en verschillende Utrechtse zangers en andere artiesten die groot zijn geworden zijn op geschoold op een van deze studies. Zo kunt u denken aan Lil Kleine en Martin Garrix. Het mooie is dat niet alleen Utrechtse zangers beroemd zijn geworden maar dat er ook liedjes beroemd zijn geworden die over Utrecht gaan.

Utrechtse zanger inhuren

De reden waarom Utrechtse zangers in het zonnetje gezet worden is omdat het naast dat het leuk is ook handig is om een Utrechtse zanger te boeken voor uw evenement. Waarom? Omdat het centraal ligt in Nederland en de kans dus groter is dat de artiest naar uw evenement kan komen. Dit hangt natuurlijk wel af van de artiest die u boekt. Sommige Utrechtse zangers zijn al enorm snel vol geboekt en andere zitten nog verser in het vat of hebben een specifiekere act, dan is de kans vaak ook groter dat de artiest beschikbaar is. Daarbij is het makkelijker om een artiest te laten komen op avond/nacht feestjes. Als het event namelijk dicht bij huis is hoeft een overnachting niet te worden meegenomen in de offerte. Voor de rest zitten de reiskosten ook al in bij het voorstel inbegrepen en deze zullen dus ook lager zijn als u een artiest boekt die in de buurt van uw evenement naar u toe komt. U geeft een feest en wilt een Utrechtse zanger boeken die uw feest nog beter maakt? Dan kunt u een Utrechtse zanger boeken bij Evenses! Boek Utrechtse zanger bij Evenses via de site of telefonisch.

Utrechtse zanger

Een aantal voorbeelden van Utrechtse zangers die op de site van Evenses staan zijn:

Evenses bied naast Utrechtse zangers ook andere artiesten aan die uit Utrecht komen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan duo's zoals Duo Mane en duo Blue Tunes. Ook zijn er een aantal zangeressen die Evenses aanbied afkomstig uit Utrecht. Bekende Utrechtse zangeressen zijn bijvoorbeeld Marianne Weber en Claudia de Breij.

Utrechtse zanger boeken

Wilt u een Utrechtse zanger voor uw feest boeken? Utrechtse zanger boeken voor een bedrijfsfeest? Utrechtse zanger boeken bij een festival of Utrechtse zanger boeken bij een gelegenheid. Utrechtse zanger boeken bij Evenses kan door middel van een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bij Evenses kunt u:

Een Utrechtse zanger boekingen via Evenses zijn gegarandeerd een plezier!Hoe kan ik bepalen welke solist geschikt is voor mijn evenement?

Het type solist dat u kiest, hangt af van het type evenement dat u organiseert en de sfeer die u wilt creëren. Als u bijvoorbeeld een formele zakelijke bijeenkomst organiseert, is een ander soort solist geschikt dan bij een feestelijke gelegenheid. Laat ons u adviseren als u het een lastige keuze vindt. Door het brede aanbod zit er altijd een geschikte solist tussen voor uw gelegenheid!

Hoe kunt u de kwaliteit van het optreden beoordelen voordat u boekt?

Wij zorgen dat er representatieve video's van onze solisten op het profiel staan om een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Mocht u graag extra beeldmateriaal ontvangen, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Kunnen er verzoeknummers aangevraagd worden?

De meeste solisten hebben en breed repertoire met veel nummers. De solist wordt vaak al uitgekozen in het gewenste genre, dus daar zullen geen aanpassingen in gedaan worden. Mocht u nog specifieke nummers wensen op de gelegenheid dan kan de solist laten weten of dit binnen het repertoire valt of dat zij dit voor u instuderen. In dit geval komt er vaak een meerprijs bij.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar