Marianne Weber boeken

Marianne Weber, de Koningin van het Levenslied!

5 uit 5 sterren
€ 3995 - € 6390
marianne weber boeken
bVtGwLeBII
E wx gr
f OyqXgI
aPpliMKMHk
lXGpAyUgk
artiesten boeken
marianne weber boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Marianne Weber
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Marianne Weber boeken

Wilt u Marianne Weber boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Marianne Weber boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Marianne Weber is een Nederlandse zangeres die weet te raken met haar nummers. Ze is al jaren actief en weet met haar rijke ervaring het publiek keer op keer weer in te pakken! Als bühneperformer heeft Marianne haar kwaliteiten inmiddels al lang en breed bewezen tijdens de vele optredens in het land die zij heeft gedaan.

Tijdens haar optredens krijgen zowel ‘feest’ als ‘emotie’ de kans. Ze wil de mensen dicht bij zich hebben, voor haar geen donkere zalen, ze wil haar publiek kunnen zien tijdens de optredens. ‘Anders is het gevoel bij me weg’, aldus Marianne. U kunt ook haar CD kopen met haar grootste successen.

Marianne Weber boeken

Carrière Marianne Weber

Marianne Weber, de in Utrecht geboren zangeres van het levenslied, werd door wijlen Mary Servaes zelf voorgesteld als haar logische opvolgster. Na het spijtig verlies van de Zangeres Zonder Naam, is Marianne dan ook, zonder twijfel, de enige zangeres die aanspraak zou mogen maken op de felbegeerde titel van ‘Koningin van het Levenslied’.

“Heel mijn leven wil ik zingen over vreugde en verdriet; mensen raken met een mooie melodie ”Uit Heel Mijn Leven Wil Ik zingen" Marianne Weber heeft inmiddels meer dan 1 miljoen albums verkocht; een resultaat waar menig artiest van mag dromen. Niet voor niets wordt Marianne Weber de Koningin van het Levenslied genoemd.

Marianne Weber verdient deze eervolle titel dan ook absoluut, zoals ze ook weer laat horen op haar album "Lichtjes In Jouw Ogen". Het is, net als haar vorige album "Hartje van Goud", een zeer gevarieerd album geworden, met dezelfde verscheidenheid aan mooie melodieën en herkenbare teksten over liefde, vreugde en verdriet. Drie emoties die heel dicht bij elkaar liggen en die Marianne Weber perfect weet te verwoorden in haar levensliedjes.

Haar 2e album "Diep in mijn Hart", waarvan de single "Schrijf Me Nooit Geen Mooie Brieven Meer" binnen 2 weken op Nr.1 stond, werd in 1994 met goud beloond en uitgereikt door Andre Hazes. Hetzelfde jaar kreeg Marianne Weber de erkenning vanuit de platenbranche toen ze werd onderscheiden met een Edison in de categorie 'levenslied'.

Boekingen Marianne Weber

Wilt u Marianne Weber boeken voor uw bruiloft, feest of evenement? Marianne Weber boeken via Evenses voor uw  bedrijfsfeest of jubileum. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Marianne Weber.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een mooie invulling van uw feest door ons uitgebreide landelijke netwerk!

Marianne Weber boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Marianne Weber boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Marianne Weber

Genres

Nederlandstalig

Nummers

Marianne Weber - Wat heeft een mens nog meer te wensen
Marianne Weber & John De Bever - Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht
Marianne Weber & Andre Hazes - Al Jouw woorden zijn teveel
Marianne Weber - De Italiaan
Marianne Weber - De regenboog
Marianne Weber - Ode aan jou
Marianne Weber - Hartje van goud
Marianne Weber - Schat van mij
Marianne Weber & Frans Bauer - Als ik met jou op wolken zweef
Marianne Weber - Denk nog een keer aan mij
4 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Hennie
5 uit 5 sterren
We hebben genoten van je, top! Bedankt voor een super avond.
Cora
5 uit 5 sterren
Wat een geweldige avond was het gisteren. Een lach en een traan en wat een sfeer, geweldig.
Hans Dokken
5 uit 5 sterren
Marianne kan zo mooi zingen, ik was meteen helemaal weg van haar optreden!
Maarten
5 uit 5 sterren
Marianne Weber. in een woord fantastisch. Wat heb ik een geweldig feest gehad. Nogmaals dank jullie wel. Alles liep op rolletjes. het was gewoon geweldig.

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.