Robbie Williams tribute band Rock DJ bestaat uit acht muzikanten.

Bij Evenses kunt u nu deze act boeken tegen een aantrekkelijke prijs. Ze zijn in te huren voor diverse gelegenheden zoals uw bedrijfsfeest, jubileum, themafeest of festival.

De muziek van Robbie Williams staat garant voor een avond dansen, zingen en feesten. Dat weten de muzikanten van Rock DJ als geen ander. Het repertoire bestaat uit verschillende genres, van rock tot dance tot ballads. De zanger van Rock DJ is gezegend met dezelfde podiumcharmes als Robbie. Rock DJ maakt een eigen invulling van de catchy songs en door de power en inleving is het alsof je bij een concert van Robbie Williams staat. Rock DJ staat garant voor een avond feest! De band staat als een huis; een fantastische avond uit, voor jong en oud.

Wilt u RockDJ boeken voor uw feest, bedrijfsfeest of themafeest? Deze tribute band is via Evenses te huren voor uw jubileum, huwelijk en festival. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan zeven dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.