M-Brace is een moderne Soul & Jazzband die u kunt boeken voor uw evenement, huwelijk en festival. Voor elk evenement heeft M-Brace de juiste formatie. Zo kunt u kiezen uit de 6 koppige band, het kwartet of trio formatie. Met de herkenbaarheid van de popsongs in combinatie met de bijzondere sound van funk, jazz & soul, brengt M-Brace de moderne Soul & Jazz-Club naar de gasten toe. Van een cocktail party tot een diner dansant, van beurzen tot een receptie, voor elke gelegenheid kunt u M-Brace boeken bij Evenses. ​Ook in kleinere bezetting is M-Brace aan te bieden, zoals het kwartet (drum, bas, toetsen, zang) en quintet (drum, bas, toetsen, zang en saxofoon). Ideaal voor de achtergrond, diners, diner-dansant, verjaardagen, bedrijfs-events, maar ook huwelijksfeest. ​

De muzikanten van de band hebben jarenlang ervaring door te spelen met artiesten als Candy Dulfer, Giovanca, Caro Emerald en Mathilde Santing. Gegarandeerd kwaliteit wanneer u M-Brace boekt voor uw gelegenheid.

Wilt u M-Brace huren voor uw event, trouw, bedrijfsborrel, jubileum of festival. De act is via Evenses te boeken voor uw receptie, diner, bruiloft of beurs. Vul het offerte-aanvraagformulier in, of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.