Klassiek pianist Wout boeken

Klassiek pianist Wout is Klassiek pianist en Jazz pianist. Door deze unieke muzikale combinatie is hij een veelgevraagd musicus voor het grote publiek. Manuel speelt graag werken van Bach, Mozart en Ravel. Tevens is hij ook te boeken voor liederen uit het American Songbook. Manuel heeft een breed repertoir. Daarmee is hij in staat de juiste muzikale omlijsting te creëren voor iedere gelegenheid. Hij is zowel in te zetten voor uw ceremonie, borrel, beurs als verjaardagsfeest.

Klassiek pianist Wout boeken

Klassiek pianist Wout heeft het genoegen gehad om op te mogen treden voor Koning Willem Alexander tijdens een live radio uitzending voor Radio4. Verder speelde hij op concerten in Het Rijksmuseum, het Amstelhotel, het Concertgebouw en in TivoliVredenburg. Klassiek pianist Wout is een begenadigd talent die indruk maakt.

Boekeningen Klassiek pianist Wout

Klassiek pianist Wout zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Boek Klassiek pianist Wout voor uw evenement, jubileum of beurs. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.