Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Waarzegster Naria
100% match

Waarzegster Naria

Deze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op elk feest.
Wilt u een unieke beleving creëren met een waarzegster? > Denk dan eens aan een waarzegster. Ze k...
Lees meer

4,8 (18 Beoordelingen)
€ 545 - € 1200
Mr Mysterious
100% match

Mr Mysterious

Met Mr Mysterious word het een magisch feest!
Mr Mysterious Ervaar de magie van Mr. Mysterious Maak kennis met Mr. Mysterious, een professionele goochelaar met jarenlange ervaring in de bra...
Lees meer

5 (2 Beoordelingen)
€ 600 - € 1320
Aqua Drums
100% match

Aqua Drums

Spetterende drumshow voor jouw evenement
Aqua Drums Drumshows zijn ontzettend populair. Zo hebben wij bij Evenses een breed assortiment aan percussionisten en allerlei andere drumshows. Maar...
Lees meer

prijs op aanvraag
April Summer boeken
100% match

April Summer boeken

Drag queen, entertainer en host April Summer nu te boeken bij Evenses!
Drag queen April Summer Op 20-jarige leeftijd heeft Hildo voor het eerst een travestietie-optreden gedaan in de kroe...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Jongleur boeken

Jongleren

jongleren.jpeg

Het is iets wat iedereen kent maar wat lang niet iedereen kan. Een jongleur brengt vooral heel veel gezelligheid met zich mee. Het overgooien van ballen of kegels en de spanning op het moment dat deze zich in de lucht bevinden. Hoe of wanneer het ontstaan is, is tot op de dag van vandaag onduidelijk. Het is een oude vorm van ontspanning. Door het leren loslaten van de kegels ontspan je naast dat het een grote vorm van entertainment is. Er zijn jongleer festivals en weekenden waar jongleurs bij elkaar kunnen komen om elkaar aan te moedigen en nieuwe dingen te leren. Daarnaast is de bekendste vorm waar mensen jongleren van kennen, het circus.

Jongleren circus

Een echte vorm van entertainment, het circus. Een plek waar iedereen is geweest en bijzondere herinneringen van heeft. Van acrobaten tot clowns, een circus had het allemaal. Een goede circusact is jongleren. Kegels die meters maakten in de lucht of omringd met vuur. Je kan het zo gek nog niet bedenken.

Van een spectaculaire show in het circus naar een nog uniekere ervaring bij uw eigen evenement. Een jongleur boeken om een optreden neer te zetten bij uw (kinder)feest, bruiloft of festival. De echte circuservaring wordt neergezet door professionele artiesten zoals bijvoorbeeld Jongleur Danny die met een act de dag of avond nog specialer maken.

Jongleur boeken

circus.jpeg
Een jongleur boeken bij Evenses kan in combinatie met bijvoorbeeld decoratie. Bent u geïnteresseerd in een circus-sfeer? Denk hierbij aan ballonnen en slingers met lichten ter decoratie. Ook kunt u verschillende acts boeken. Een jongleur boeken in combinatie met een acrobaat of steltenloper zorgt voor een bijzondere circuservaring.

Een jongleur boeken voor uw festival, circus, bruiloft of kinderfeest. Bij Evenses wordt u geholpen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. We staan zeven dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar