Bjorn en Mieke boeken

Wilt u carnavalsduo Bjorn & Mieke boeken? Dat kan bij Evenses! Dit gezellige duo uit Limburg is al sinds 2012 razend populair in eigen provincie. Met hun hits 'Brèk de Nácht', 'Nog Efkes' en '1000 Sterre' kunnen zij van elk carnavalsfeestje en knalavond maken.

Bjorn en Mieke zijn al jarenlang favoriet bij het Limburgse publiek en zijn dan ook regelmatig te horen en te zien op verschillende Limburgse radio- en televisieprogramma's. Vooral met de carnaval wordt het duo Bjorn & Mieke veel geboekt. Verder zijn zij ook graag actief op social media en houden zo contact met hun fans en houden ze hun leuke en spontane uitstraling waardoor zij zo bekend zijn geworden. In een korte tijd is hun populariteit hard gegroeid en zijn Bjorn & Mieke vaak te gast op verschillende evenementen.

bjorn mieke boeken, bjorn mieke boeken, boeken mieke bjorn, boeken mieke bjorn, bjorn mieke, bjorn en mieke, bjorn en miekes, bjorn miekes, mieke bjorn, mieke bjorn, mieke en bjorn, mieke en bjorn.png

Bjorn en Mieke Boekingen

Geïnteresseerd in het organiseren van een feestje met het gezelligste carnavalsduo van het zuiden? Bjorn en Mieke boeken is mogelijk voor alle feesten, zoals bruiloften, evenementen en bedrijfsfeesten. Meer weten? Vraag vrijblijvend een voorstel aan of bel naar 085-7920202 (NL) / 02 - 8084961 (BE) voor meer informatie.

Bij Evenses kunt u:

Bij ons staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Bjorn en Mieke boekingen zorgen altijd voor veel plezier, gezelligheid en een geslaagde carnaval.