Twarres boeken

 

Twarres bestaat uit een zangeres - gitariste, een zanger & akoestische percussie, een zanger-gitarist en basgitaar. Daarnaast kunt u dit uitbreiden met nog eens een elektrische gitaar, drums en toetsen. 

 

In 1999 won Mirjam met haar toenmalige partner het Friese Songfestival met het nummer: ‘Wêr Bisto’. Daarna begon zij de band Twarres. Toen zij eenmaal mee begonnen te spelen tijdens concerten van onder andere Marco Borsato, kreeg Twarres de waardering van het grote publiek in Nederland en Belgie. ‘Wêr Bisto' besteeg in beide landen de hitlijsten en kwam zelf op nummer 1. Het is nog steeds de eerste en het enige Friese nummer dat ooit op nummer 1 heeft gestaan. In 2001 bracht Twarres een debuutalbum uit, dit was zowel in Nederland als in Belgie een groot succes. Ze mochten er zelfs een Platina Plaat voor in ontvangst nemen. De daarop volgende albums waren ook een succes en wonnen ook enige prijzen. Twarres heeft ook een theatertour gedaan die zo succesvol was, dat er enkele reprises volgden. Ook heeft Twarres memorabele megaconcerten mogen verzorgen zoals op een vol Museumplein tijdens Koninginnedag. Helaas moest Twarres zoals iedereen hen kende in 2003 het laatste concert samen spelen. Na een lange zoektocht en een solo-album, werd de perfecte vervanger gevonden. Samen brachten zij in 2016  een nieuwe single uit. 

 

Boekingen Twarres

 

Wilt u Twarres boeken voor uw jubileum, bedrijfsfeest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Twarres.