Suzan en Freek boeken

Wilt u Suzan en Freek boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Suzan en Freek boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals. Suzan en Freek boeken

Biografie Suzan en Freek

Suzan & Freek zijn bekend geworden door het nummer'De Minuut'. Het duo postte wekelijks een nieuwe cover van een bekend nummer op via hun social media kanalen. Suzan en Freek gingen wereldwijd viraal nadat zij het nummer 'Don't let me down' van 'The Chainsmokers of Jolene. Op het moment spelen Suzan & Freek niet alleen meer covers. Ze brengen nu ook hun eigen muziek uit. Suzan & Freek hebben het nummer 'Als Het Avond Is' in 2019 uitgebracht en hebben al miljoenen views op Youtube en het nummer is ook al 20 miljoen keer beluisterd op Spotify. Suzan & Freek op spotify hebben ook veel nieuwe muziek. Het duo wil wereldwijd en willen optreden op het festival Sziget. Ze hebben in 2019 gestaan op het festival Paaspop.

Ze werken samen met artiesten zoals Snelle, Tabitha en Diggy Dex. In totaal is de muziek van Suzan en Freek op Spotify meer dan 40 miljoen keer beluisterd. Suzan en Freek boeken

Suzan en Freek boeken

Wilt u Suzan en Freek boeken voor uw congres, evenement of jubileum? Suzan en Freek boeken via Evenses voor uw feest of festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een mooie invulling van uw feest door ons uitgebreide landelijke netwerk!

Suzan en Freek boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Suzan en Freek boekingen bekend als een groots feest spektakel.